ΙΝΤΙΜΕ Αφήστε τον Μπάλντοκ να «ηρεμήσει» επιτέλους

Σε τι είδους κόσμο ζούμε πια;

Το σοκ είναι μεγάλο, καθώς ακόμα και σήμερα σκεφτόμαστε με θλίψη πώς μέσα σε μια στιγμή ο συμπαθής σε όλους, Τζορτζ Μπάλντοκ, δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. Ύστερα ήρθε ο αγώνας Αγγλία-Ελλάδα που μας έμαθε για τα καλά τι θα πει χαρμολύπη, όλοι όμως παραδεχτήκαμε τα όσα σπουδαία έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους συμπαίκτες του στην «γαλανόλευκη» να του αφιερώνουν τη βραδιά με κάθε ευκαιρία.

 

Μπάλντοκ: Όταν «στεκόμαστε» στην πισίνα και όχι στο μεγαλείο ψυχής

Και τώρα ξεκινάει η κατάντια

Τα όσα έχουν συμβεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η «μαύρη» είδηση του θανάτου, το επίπεδο κατάντιας μας δεν έχει τελειωμό. Και προσοχή, δεν μιλάμε για τα όσα έγιναν στα πρωινάδικα και τις αποκαλύψεις για το μεγάλο σπίτι είχε, αλλά για τα όσα ακολουθούν να συμβαίνουν ακόμα και σήμερα.

 

 

Ο άνθρωπος έχει «φύγει» από την Τετάρτη και ακόμα ψαχουλεύουμε την υπόθεσή του. Πόσο λυπηρό. Συνεχώς πορίσματα, νέες πτυχές της υπόθεσης, σε σημείο που αναρωτιέσαι μήπως συνέβη κάποιο άγριο φονικό ή ότι κάτι το περίεργο συμβαίνει πίσω από τον θάνατό του.

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το γεγονός ότι τρέξανε όλοι να τον βγάλουν αλκοολικό επειδή βρέθηκε ένα μπουκάλι βότκας κοντά στο άψυχο κορμί του -λες και κανείς από εμάς δεν έχει πιεί ποτέ αλκοόλ στο σπίτι του, αλκοολικός και μη- απλά για να αποδειχτεί ότι το μπουκάλι είχε μέσα αντισηπτικό.

 

 

 

Και αντισηπτικό να μην υπήρχε όμως, γιατί πρέπει να τα ξεζουμίζουμε όλα τόσο πολύ; Τι σημασία έχει μπροστά στο μόνο πράγμα που πρέπει να κρατάμε από την υπόθεση. Η ουσία είναι μία: Ο Τζορτζ Μπάλντοκ «έφυγε» και κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούνε για να μην τον αφήσουν να «ηρεμήσει». Και αυτό είναι το χειρότερο από όλα. 

Σε αυτή η χώρα δεν σεβόμαστε τίποτα και κανέναν. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved