Assosiated Press Ο Μπεν Άφλεκ νιώθει εγκλωβισμένος από τη σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ

Και αναρωτιόμαστε, πόσο άβολο είναι να διαβάζουν για την προσωπική σου ζωή.

Ένα από τα ζευγάρια που είναι «βουτηγμένα» στην αστερόσκονη, γεμάτα από λάμψη και φως. Και μπορεί το love story της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ να έχει τελειώσει, όμως κάτι ακόμη έχει μείνει. Κάτι συμβαίνει που δεν μπορεί να εξηγηθεί και ο Μπεν Άφλεκ αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη σχέση. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας δεν είχαμε κάποτε μία σχέση που μας έκανε να αισθανόμαστε ότι μας έχει εγκλωβίσει με κάποιον τρόπο; Είναι εκείνη η σχέση που ο/η ex κάνει αναφορές στη σχέση μας και εν προκειμένω μπορεί να το μαθαίνει η κοινή παρέα, ωστόσο εδώ μιλάμε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το «Bennifer» κατέδειξε μια ακόμα κρίση των σύγχρονων ζευγαριών

Ας δούμε το χρονικό χωρισμού των Bennifer

Κάπου μέσα Αυγούστου η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ουσιαστικά τελείωσε ο γάμος με τον Μπεν Άφλεκ. Για την ακρίβεια έριχνε το επίσημο τέλος στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ και από τότε πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν. Καταρχάς είναι δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και αυτό από μόνο του αποτελεί πρόβλημα για την όποια σχέση. Ένα από τα βασικά τους προβλήματα είναι ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πιο χαμηλών τόνων και η υπερέκθεση δεν είναι κάτι που τον αφορά, εν αντιθέσει με τη JLo, που αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα σε όλο αυτό φυσικά με μια συνέντευξη στο περιοδικό Interview, όπου μίλησε για το πόσο δύσκολος ήταν ο χωρισμός, αλλά και πως δεν μετανιώνει για τίποτα.

Ούτε καν η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ δεν κράτησε

«Ο Μπεν γνωρίζει ότι η Τζένιφερ θα μιλάει για τον χωρισμό τους για πάντα».

Η απάντηση από τον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ δεν έχει έρθει και μάλλον δεν θα έρθει. Ωστόσο άτομο από το κοντινό του περιβάλλον επισημαίνει ότι ο Άφλεκ δεν γνώριζε ότι θα μιλήσει για το διαζύγιο και νιώθει ότι δεν θα ξεφύγει ποτέ από την JLo. «Ο Μπεν ξέρει ότι η Τζένιφερ θα μιλάει για τον χωρισμό τους για πάντα, καθώς είχε κάνει από άλμπουμ μέχρι ντοκιμαντέρ για τη σχέση τους» είπε η πηγή στην Daily Mail και συμπλήρωσε: «Θα προτιμούσε να μην μιλάει για τα προσωπικά τους, αλλά ξέρει ότι θα το κάνει. Όπως ξέρει ότι η Τζένιφερ είναι κομμάτι της ζωής του, από το οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει ποτέ».

 

 

Τι συμβαίνει με τους πρώην;

Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ η «ενοχλητική» πρώην που μιλάει για τον πρώην της; Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες καταστάσεις που μπορούν να υπάρξουν. Είναι εκείνη η πρώην, εκείνος ο πρώην που όπου σταθεί μιλάει για εσένα χωρίς λόγο. Βασικά συνήθως αυτός ο λόγος είναι η απογοήτευση που σου προκάλεσε μία σχέση. Σίγουρα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να μαθαίνεις για την προσωπική σου ζωή και τα συναισθήματά που έχεις μοιραστεί με έναν άνθρωπο από τα περιοδικά.
Υπάρχει πρόβλημα με αυτό που θα μπορούσε να συμβεί, να μαθαίνεις για την προσωπική σου ζωή συνεχώς από δημοσιεύματα, όπως συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα μπορούσε να το διαχειριστεί ο εκάστοτε Μπεν Άφλεκ; Η αλήθεια είναι ότι κάθε πρώην είναι ένα κομμάτι της ζωής μας και είναι και δικό του δικαίωμα, όσο και να διαφωνούμε ή μη, το πώς επιλέγει να διαχειριστεί έναν χωρισμό. Συνεπώς, είναι ένα κομμάτι που έχει το συγκεκριμένο πακέτο μαζί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved