Ο Elon Musk υπόσχεται να αποκαλύψει εξωγήινους αν τους συναντήσει

Ωστόσο μιλάει ότι πιθανόν να βλέπουμε μυστικά προγράμματα των ΗΠΑ.

Δεν τα έχουμε πάει και άσχημα με τους εξωγήινους. Πέρυσι το καλοκαίρι, μετά από χρόνια εικασιών, ερευνών και θεωριών συνομωσίας που θύμιζε κάποιο επεισόδιο των X-files, o David Grusch, υψηλόβαθμο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών, παραδέχτηκε ότι οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει μπόλικα στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων.

 

61tjgJiDMsL. AC UF8941000 QL80

 

Ο Elon Musk από τη σειρά του φαίνεται να έχει μια πιο space-punk νοοτροπία, αναφέροντας ότι το πιθανότερο -σε όλες αυτές τις θεάσεις που ισχυρίζεται ο κόσμος- είναι πως έχουν δει δοκιμαστικά αεροσκάφη και πυραύλους. «Τα UFOs είναι ένα πράγμα, αλλά υπάρχουν πάντα ένα σωρό διαβαθμισμένα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη», ανέφερε συγκεκριμένα. Όμως όπως δηλώνει και ο ίδιος, εάν αύριο έβρισκε τρανταχτές αποδείξεις για εξωγήινη ζωή, δεν θα δίσταζε να τις μοιραστεί στο ‘‘Χ’’ .

Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο, αλλά με τον Elon στο τιμόνι της τεχνολογίας όλα είναι πιθανά. Με δύο τρία ακόμη διαστημικά προγράμματα, όλο και κάτι θα πετύχει και δεν θα κρατηθεί να μην το μοιραστεί. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο να γίνει Μόλντερ και ευχόμαστε να καταλήξει κάπως έτσι.

 

Oh well.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved