Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά τρεντάρει στο ελληνικό X και υπάρχουν καλοί λόγοι

Η πρεμιέρα έγινε viral και οι χρήστες του X έχουν την άποψή τους.

 

Πρεμιέρα έκανε χθες ο δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς «Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά» και μπορεί να μην απογειώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, όμως η παρουσία της σειράς έγινε αισθητή.

Πού βρίσκεται το πραγματικό Grand Hotel στην Κηφισιά;

Η «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», έδωσε prequel για όλα όσα παρακολουθήσαμε στον πρώτο κύκλο. Και μπορεί η αρχή της σειράς να σημείωσε μόλις 13%, όμως το ύφος των πρωταγωνιστών κέρδισε τις εντυπώσεις. Και κάπως λογικό να πούμε κάπου εδώ, καθώς λίγο τα ιταλικά των πρωταγωνιστών, λίγο οι ίδιοι ηθοποιοί που είναι η καταπληκτική Μαρία Κίτσου και ο υπέροχος επίσης Μελέτης Ηλίας, λίγο η ξινίλα τους, λίγο τα κουστούμια τους έγινανviral. Πρωταγωνιστούν επίσης Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Έλενα Σαλαμπάση.

 

 

Για την υπόθεση

Η σειρά φέτος διαδραματίζεται σε δύο παράλληλους χρόνους στο 1910 και το 1710. Η ιστορία ξεκινά στη Μάνη το 1910, όταν ο δισέγγονος της Θεοφανώς, Ανδρέας Λάσκαρης, μαζί με τη σύζυγό του Γαλάτεια επιστρέφει στη γενέτειρά του για να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Ένα όραμα τον μεταφέρει στη Μάνη του 1710, δηλαδή στη αρχή των πάντων.

Από ευχάριστες επιστροφές, έχουμε της Sydney Sweeney στο Euphoria

Η Μάνη βρίσκεται υπό την κατοχή των Ενετών. Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Ενετός διοικητής Σίλβιο Εσποζίτο, με τη γυναίκα του Ρενάτα, ζούν αρμονικά με τον Νικήτα και τη Βασιλική Λάσκαρη. Η άφιξη του ρετόρε (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της γυναίκας του Πανδώρας επισκιάζεται από την αποτρόπαια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας, που βρέθηκε νεκρή με την καρδιά της ξεριζωμένη. Και κάπως έτσι ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος και το virality. Η Μαρία Κίτσου με τις σνομπ εκφράσεις της έγινε αμέσως viral στο X (Twitter).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved