O Eminem γίνεται παππούς και αφιερώνει το πιο συγκινητικό βίντεο στην κόρη του

Το βίντεο έγινε viral και μέσα σε 16 ώρες έχει φτάσει περίπου τις 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο καλύτερος εν ζωή ράπερ, είναι παράλληλα και ο πιο συναισθηματικός πατέρας. Και τώρα που θα γίνει παππούς, βγήκε ξανά ο συναισθηματισμός του στην επιφάνεια. Να πούμε εμείς βέβαια από την πλευρά μας ότι όταν μαθαίνεις ότι και ο Εminem θα γίνει παππούς μας γεμίζει ερωτηματικά, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό, είναι κάτι προσωπικό. Σημασία έχει ότι ο 50χρόνος κορυφαίος ράπερ έχει μία από τις πιο αξιοζήλευτες σχέσεις με την κόρη του και όπως φαίνεται θα έχει και με το εγγόνι του. 

 O Eminem εμφανίστηκε με τον 50Cent και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα

Όσο σκληροπυρηνικός και αν φαίνεσαι, τα παιδιά σου μπορούν να σε λυγίσουν. Η σχέση αγάπης που έχει ο Eminem με την κόρη του είναι γνωστή, είναι ο ορισμός της στοργής και της φροντίδας. Και από το «Mockingbird » που της αφιέρωνε και που η Hailie δεν ήταν ούτε μόλις δέκα ετών, φτάσαμε στο «Temporary», με την κόρη του να είναι έγκυος. Το «Τemporary» είναι ουσιαστικά είναι μία ωδή στην κόρη του και μαζί με το τραγούδι υπάρχει και ένα συγκινητικό videoclip.

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα γεγονότα. Η κόρη του Hailie Jade θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και είναι παντρεμένη με τον Evan McClintock. Συγκεκριμένα, ο Marshall Mathers -όπως είναι και το πραγματικό του όνομα του ράπερ- ανακοίνωσε ότι η 28χρονη κόρη του είναι έγκυος, με την κυκλοφορία του νέου videoclip για το τραγούδι του «Temporary».

 

 

Το videoclip είναι ουσιαστικά μία αφιέρωση στην κόρη του, όπου παρουσιάζονται στιγμές από την παιδική ηλικία της Jade και τρυφερές στιγμές με τον μπαμπά της, ενώ υπάρχουν και πλάνα από τον γάμο της κόρης του με τον σύζυγό της. Στο ίδιο βίντεο φαίνεται να δίνει στον πατέρα της ένα μπλε φούτερ που γράφει «παππούς» στην πλάτη. Το τραγούδι αναφέρεται στον κύκλο της ζωής και τη μοναδική σχέση που έχει με την κόρη του.

Ο Spider-Man βρήκε νέο αντίπαλο και τον λένε Eminem

Το τραγούδι μιλά για τον κύκλο της ζωής και χαρακτηριστικός είναι ένας στίχος στον οποίο ο ράπερ λέει στην κόρη του: «Λοιπόν Hailie Jade, έγραψα αυτό το τραγούδι για να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις τη ζωή όταν θα φύγω». Σε άλλο σημείο γράφει: «Να το θυμάσαι αυτό, Hailie Jade. Θα υπάρξουν βροχερές μέρες. Υπόσχομαι ότι θα τις ξεπεράσεις και θα τα καταφέρεις».

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Jade δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας και του McClintock στη σελίδα της στο Instagram κοιτάζοντας το υπερηχογράφημα και γράφοντας στη λεζάντα ότι το μωρό τους θα έρθει στον κόσμο με τη νέα χρονιά.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved