Instagram Μερακλήδες ζητούν από την Olivia Dunne νερό από το μπάνιο της

Προφανώς φανατικοί οπαδοί της ενόργανης γυμναστικής.

Αν δεν βρίσκεσαι ήδη στη λίστα των 5.300.000 χρηστών που ακολουθούν πιστά την Olivia Dunne, τότε έφτασε ο καιρός να λυγίσεις. Άνθρωπος είσαι. Ακόμη και η κοπέλα σου θα καταλάβει τους λόγους. Οκ θα σου γκρινιάξει, της δίνεις την αφορμή σαν βούτυρο στο ψωμί της, αλλά στο τέλος θα τα βρείτε.

 

 

Η Olivia Dunne είναι αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και έχει γίνει viral, όχι τόσο για τις διακρίσεις της που περιορίζονται σε κολεγιακό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά για την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Γεννήθηκε στο Γουέστγουντ του Νιου Τζέρσεϊ την πρώτη Οκτωβρίου του 2002 και βγάζει το παντεσπάνι της από τα social media.

 

 

Είναι πανέμορφη, είναι γυμνασμένη, είναι η χαρά της ζωής και ποιος άντρας δε θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της; Μάλιστα κάποιοι θα έκαναν τα πάντα για να πιουν νερό από το μπάνιο της. «Αρκετοί μου ζητούσαν το νερό που κάνω μπάνιο! Αρχικά με είχε προβληματίσει, για το πού έχει φτάσει η ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, αλλά πλέον προτιμώ να το αντιμετωπίζω ως κάτι αστείο», δήλωσε σε τελευταία συνέντευξή της σε podcast αναφερόμενη σε όλα εκείνα τα περίεργα που της ζητούν οι άντρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Από τους “πατουσάκηδες” περάσαμε σε νέο level; Σύμφωνα με τη γυμνάστρια που τα τελευταία δύο χρόνια ποζάρει ως μοντέλο στο Swimsuit Issue του Sports Illustrated, μάλλον ναι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved