Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είπε on air την μεγαλύτερη αλήθεια για τον χωρισμό

Θα πείτε κυνικό το Κουνάβι της καρδιάς μας, αλλά έχει απόλυτο δίκιο.

Ο λόγος του Φάνη Λαμπρόπουλου είναι ένα συνονθύλευμα από χιούμορ, παράνοια, καυστικές ατάκες αλλά και σοβαρότητα. Ναι αμέ. Όλο αυτό μαζί. Ενίοτε βέβαια  λέει και εκείνες τις αλήθειες που όλοι έχουμε σκεφτεί ή που δεν θέλουμε να σκεφτούμε γιατί ενδεχομένως και να ισχύουν. Αυτή τη φορά, έχει να κάνει με τις σχέσεις.

Την κουβέντα την ξεκίνησε η Ελένη Βουλγαράκη όσον αφορά τον χωρισμό, μιας και τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Όταν ο Φάνης πήρε την σκυτάλη, δήλωσε μια κυνική αλήθεια που αν αφήσεις απ’ έξω τους συναισθηματισμούς, θα ταυτιστείς στο 100%: Ακόμα και ο χωρισμός είναι θέμα χρημάτων. Και  όσο το σκεφτόμαστε, τόσο περισσότερο συμφωνούμε μαζί του. Από τα βασικά πράγματα μέχρι τα πιο προσωπικά. Έχεις χρήματα; Δεν σκοτίζεσαι με μετακομίσεις, με διατροφές (αν έχεις παιδιά), με έκτακτα έξοδα, με διαζύγια. Είπαμε ότι έχεις λεφτά; Κανονίζεις ταξίδια, κλείνεις τραπέζια σε μαγαζιά, είσαι έξω όλη την ώρα να ξεχαστείς. Δεν έχεις; «Τι θα κάνεις, θα βάλεις τα κλάματα στο σουβλατζίδικο του μπάρμπα-Αντώνη;». Και πολύ καλά τα λέει ο Φάνης. «Αν έσκαγα με δύο βαλίτσες με 2 εκατομμύρια ευρώ στο σπίτι σου Ελένη μου, θα είχε αλλάξει αμέσως η ψυχολογία σου», είπε στην Ελένη Βουλγαράκη. Ανέκαθεν τα έλεγε καλά ο Φάνης για τις σχέσεις, όπως με το θέμα φιλία με πρώην.

Μπορεί οι συναισθηματικοί να πέσετε να μας φάτε, αλλά όταν κάτι έχει τελειώσει, έχει τελειώσει. Από εκεί και στο εξής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις μπροστά. Και προχωράς πολύ πιο εύκολα όταν η τσέπη σου, σου επιτρέπει να ξεχαστείς με ένα σωρό δραστηριότητες. Δεν λέμε πως οι φανφάρες και οι σπατάλες θα γιατρέψουν τις πληγές, αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν να επουλωθούν γρηγορότερα. Κανείς δεν πέρασε καλά μένοντας σπίτι και βλέποντας αγαπησιάρικα προγράμματα στην τηλεόραση.

Τα ποτά, οι φίλοι, τα ταξίδια, κάνουν έναν χωρισμό λίγο πιο εύκολο, μέχρι ο χρόνος να κάνει την δουλειά του. Ωστόσο ο Φάνης αποκάλυψε μία συμπαντική αλήθεια: Το χρήμα δεν είναι το παν. Το πολύ χρήμα είναι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved