To HELL Boxing Kings κατακτά την Ευρώπη και εμείς περιμένουμε ένα σόου χωρίς προηγούμενο

Αν έκανες «κλικ» στο συγκεκριμένο άρθρο επειδή περίμενες το update για το HELL Boxing King, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. 

Και για να μπαίνεις τώρα στη διαδικασία να το διαβάζεις σημαίνει πως, πρώτον, μας ακολουθείς -από εμάς ενημερώθηκες για τα νέα των προκριματικών αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στο DVTK Arena τον Ιούνιο- και δεύτερον, πως καταφέραμε και σε μυήσαμε στον κόσμο της πυγμαχίας. Κάνουμε λάθος;

Θα πάρουμε το «όχι» σαν δεδομένη απάντηση και θα ξεκινήσουμε με τις πληροφορίες που χρειάζεσαι από εμάς. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτήν τη φορά, τα νέα που σου φέρνουμε θα σε κάνουν να «βουτήξεις» στον στίβο μάχης και οριακά να… βάλεις και εσύ τα γάντια της πυγμαχίας. Βλέπεις, από τους 14.000 συμμετέχοντες που έκαναν αίτηση στο HELL Boxing Kings, στους προκριματικούς αγώνες ξεχώρισαν μόνο οι 32 καλύτεροι! Εμείς τους ξέρουμε και έχουμε να σου πούμε πως… τους γνωρίζεις και εσύ ή τουλάχιστον τους έχεις δει στην fy page σου στο Instagram.

Προς το παρόν, λοιπόν, άραξε στον καναπέ σου, άνοιξε το αγαπημένο σου energy drink και τα notes σου, γιατί θα χρειαστεί να σημειώσεις ονόματα ευρωπαϊκών προσωπικοτήτων που θα σε βγάλουν «εκτός  συναγωνισμού». Είσαι έτοιμος;

 

Η Ελλάδα αφήνει το στίγμα της στο ring

Η αλήθεια είναι πως αν έπρεπε να μιλήσουμε για τα οφέλη που έχει το box, ένα άρθρο δεν θα ήταν αρκετό. Περιληπτικά, πάντως, θα λέγαμε ότι οι αγώνες πυγμαχίας είναι μία από τις κορυφαίες μορφές άσκησης, αλλά και μία κορυφαία μορφή θέασης, που παράλληλα ανεβάζει την αδρεναλίνη και σε «ταξιδεύει» σε μέρη που δεν πίστευες ότι μπορείς να βρεθείς.

Όταν, μάλιστα, στην παραπάνω εξίσωση, προστίθενται και κορυφαίες ευρωπαϊκές προσωπικότητες ως μεταβλητή, τότε το αποτέλεσμα κάθε φόρα είναι αναπάντεχο. Αυτό, ακριβώς, συμβαίνει και με το HELL Boxing Kings: Δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Οπότε, θα σε προετοιμάσουμε όσο μπορούμε. Πάρε το HELL σου και πάμε!

Αρχικά, η Ελλάδα δίνει το στίγμα της στον διαγωνισμό με τους πυγμάχους Θεοχάρη Τσαουσίδη, Νικόλαο Καττή και Στυλιανό Ρούλια -στην κατηγορία βαρέων βαρών. Ωστόσο, από το πλευρό των πυγμάχων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν celebrities, όπως ο Γιώργος Μανίκας που στοχεύει να αφήσει το στίγμα του και στον αθλητικό στίβο. Μάλιστα, οι δημοφιλείς προσωπικότητες θα κάνουν την εμφάνισή τους τη βραδιά του τελικού, όπου και θα αγωνιστούν.

 

Ευρωπαίες προσωπικότητες στη… μάχη

Αν αυτήν τη στιγμή, ανυπομονείς για τις νέες εξελίξεις στο HELL Boxing Kings, σου έχουμε κάποια ονόματα που σίγουρα δεν θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο.

Ξεκινάμε με τη Σλοβακία και με τον influencer Samuel Miškov, που θα εκπροσωπήσει την κατηγορία των celebrities. Επόμενη η Τσέχικη Δημοκρατία, που θα εκπροσωπηθεί από έναν φοιτητή οδοντιατρικής από το Πανεπιστήμιο Masaryk στο Brno. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τη γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα, τραγουδιστή και ηθοποιό από την Ουγγαρία, Bence Brasch, ο οποίος και προχώρησε στις εξής δηλώσεις: «Ξέρω πως πρέπει να προσέχω πόσο κοιμάμαι και τι τρώω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προετοιμάζομαι για τους αγώνες όσο περισσότερο μπορώ. Το μποξ έγινε η καθημερινότητά μου και κυριολεκτικά χαμογελάω ενώ το κάνω».

Τι σου λέει το όνομα Denisa Valová; Διότι πέρα από τη συμμετοχή της στο «Love Island» πρόκειται να παλέψει στον στίβο μάχης, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στους αντιπάλους της: «Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις και με τη συμμετοχή μου στο HELL Boxing Kings θέλω να ξεπεράσω τα όριά μου. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπαίνω στο ring  με σκοπό να χάσω».

 

 hell1

 

Το crew των γυναικών στο ring

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να μπουν «δυνατά» στον στίβο μάχης και να παίξουν box, σαν επαγγελματίες; Αν δυσκολεύεσαι να πειστείς, αρχικά ξέχνα επιτέλους τα στερεότυπα περί ανδρικών και γυναικείων αθλημάτων και δες ποιες γνωστές προσωπικότητες θα μπουν στο ring του HELL Boxing Kings.

Ανάμεσα στους celebrities, θα είναι η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα τατουάζ και influencer, Una Kablar, που όπως και οι υπόλοιποι celebrities, δεν έχει συναντήσει ακόμα την αντίπαλό της. Από το Αζερμπαϊτζάν, έρχεται η δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου Fatima Ahmadova, με 1.2 εκατομμύρια θαυμαστές, ενώ τη σημαία της Κροατίας θα φέρει η εντυπωσιακή influencer Ela Jerković.

Είναι σχεδόν απίθανο να μην έχεις πέσει πάνω σε τουλάχιστον μία ανάρτηση της star του Instagram από τη Βουλγαρία, Zlatka Dimitrova, η οποία ήταν Playmate στο γνωστό ανδρικό περιοδικό Playboy το 2009 και συχνά, επίκεντρο στις συζητήσεις των θαυμαστών της. Το ίδιο επιδιώκει να μεταφέρει τώρα στο ring του HELL Boxing Kings και κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει. Ενώ, από την Ουγγαρία, έρχεται η Renáta Berki, full- time επιχειρηματίας, influencer και μητέρα, η οποία εξοικειώνεται σιγά-σιγά όλο και περισσότερο με το άθλημα. Και αυτά, ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα για να πάρεις μία γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η πυγμαχία δεν είναι απλά άθλημα αλλά συναίσθημα -ιδιαίτερα έντονο θα λέγαμε. Απόδειξη αποτελεί το HELL Boxing Kings και η αδρεναλίνη που σου προκαλεί κάθε φορά που «ρίχνεσαι» στη μάχη με το αγαπημένο σου energy drink. Η επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό είναι στις 10 Νοεμβρίου, όταν θα διεξαχθούν knockout αγώνες μεταξύ πυγμάχων και celebrities. Και αυτό πρόκειται να είναι ένα σόου χωρίς προηγούμενο και σίγουρα με… επόμενο. Έτοιμος;

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στα Social Media του HELL Boxing Kings

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved