ΙΝΤΙΜΕ H πιο κουλ αθλητική φωτογραφία φέρει την υπογραφή του Καλλιμάρμαρου

Δεν το λέμε εμείς, η Euroleague διάλεξε.

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το πόσο μεγαλειώδες ήταν το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο. Η εικόνα και το πώς διαμορφώθηκε το ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο είναι αυτό που λέμε «once in a lifetime» και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όποιος κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους χιλιάδες φιλάθλους που πλημμύρισαν το γήπεδο.

Το ίδιο όμως έχουν να πουν και όσοι το είδαν από μακριά

 

Όποιον και αν συναντήσεις, δεν θα σου μιλήσει για το μπασκετικό θέαμα -η αλήθεια είναι ότι το κρυάκι και ο αέρας δεν βοηθούσαν στο να παίξουν οι τέσσερις ομάδες σύμφωνα με αυτό που θέλουν και μπορούν – αλλά για την μοναδική αίσθηση της σπουδαίας αυτής βραδιάς.

Το βράδυ που ο Παύλος μας ταξίδεψε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον!

Φωτογραφία από τα αστέρια με φόντο το Καλλιμάρμαρο

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι ξένοι έχουν πάθει τραλαλά με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από το κέντρο της Αθήνας, με τη Euroleague να ανεβάζει και άλλο το πρεστίζ τους, με μια εικόνα που ανάρτησε στο X.

 

 

Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός των Wisconsin Badgers του American Football, ανάρτησαν πρόσφατα μια πανοραμική φωτογραφία από το κατάμεστο γήπεδό τους, κατονομάζοντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ως την «πιο κουλ σπορ φωτογραφία όλων των εποχών». Μόνο που αντίστοιχος λογαριασμός της Euroleague, είχε κάποια νέα για εκείνους.

Το mindset του Κέντρικ Ναν τον οδήγησε στην κορυφή

Συγκεκριμένα, απάντησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση με μια πανοραμική φωτογραφία από το Καλλιμάρμαρο της 21ης Σεπτεμβρίου, σχολιάζοντας προς τους Αμερικανούς «έχω νέα για σας»:

 

 

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι άλλο ένα λιθαράκι στο beef μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και ΝΒΑ με φόντο ένα ματς-όνειρο για τον πρωταθλητή κόσμου, σίγουρα όμως είναι μια εικόνα που θα μνημονεύεται καιρό.

O Scottie Pippen υποκλίθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα των ευρωπαϊκών γηπέδων

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved