Ο δακρυσμένος Εύζωνας είναι μια εικόνα που πρέπει να κρατήσουμε όλοι

Συγκίνηση σε όλο το TikTok στην τελευταία του βάρδια ως μέλος της Προεδρικής Φρουράς.

Κάποια συναισθήματα δεν κρύβονται, ακόμα και αν αυτά πηγάζουν από το καθήκον για τη χώρα σου. Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τα δακρυσμένα μάτια του Εύζωνα ονόματι Γιώργου, ο οποίος έκανε την τελευταία του υπηρεσία ως μέλος της Προεδρικής Φρουράς.

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε στη λεζάντα η αδερφή του Εύζωνα, σε ένα βίντεο που κάνει όπως είναι λογικό τον γύρο του διαδικτύου στο TikTok.  Όταν γραφόταν το κείμενο, τα σχόλια πλησίαζαν τα 3000 και ήταν αποθεωτικά. 

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! ? #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. ♬ To Vals Ton Hamenon Oniron - Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

 

Ο 24χρονος, Γιώργος Τσιούλος που έβαλε τα κλάματα στην τελευταία του υπηρεσία μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

 

 

«Σκεφτόμουν όλα αυτά που έχω ζήσει. Ήταν πολύ συγκινητική η τελευταία μου Υπηρεσία ως Εύζωνας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω. Πέρασαν από το μυαλό μου όσα έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα. Νιώθεις τρομερό δέος ως Εύζωνας», συμπλήρωσε ο 24χρονος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved