To νέο animated Witcher: Sirens of the Deep φέρνει μαζί του τον Geralt

To Netflix φέρνει άλλο ένα animated επεισόδιο τον Φεβρουάριο της επόμενης χρονιάς.

Έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα από την animated ταινία, μιας και στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζεται ο αγαπημένος Doug Cockle, ο ηθοποιός που χάρισε τη φωνή του στον Geralt of Rivia στα παιχνίδια.

Η σκηνή δείχνει τον Geralt και τον Jaskier (με τη φωνή του Joey Batey, ο οποίος τον υποδύεται επίσης στη σειρά) να κάθονται δίπλα σε μια φωτιά. Το κλιπ αποκαλύπτει επίσης την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του The Witcher: Sirens of the Deep. Η ταινία θα αρχίσει να μεταδίδεται στο Netflix στις 11 Φεβρουαρίου 2025, αφού αρχικά είχε ανακοινωθεί για τα τέλη του 2024.

Διάβασε επίσης: Πέντε τέρατα που θέλουμε να δούμε στη σειρά Witcher

Η ταινία βασίζεται στο A Little Sacrifice, ένα διήγημα γραμμένο από τον δημιουργό του σύμπαντος του Witcher, Andrzej Sapkowski. Τοποθετημένο μεταξύ των επεισοδίων πέντε και έξι της πρώτης σεζόν της σειράς του Netflix, η ταινία παρουσιάζει τον Geralt να ερευνεί μια σειρά επιθέσεων σε ένα παραθαλάσσιο χωριό και βρίσκεται μπλεγμένος σε μια σύγκρουση αιώνων. Είναι από το νοτιοκορεατικό στούντιο κινουμένων σχεδίων Studio MIR, το οποίο έκανε επίσης κινούμενα σχέδια στην ταινία prequel του 2021 The Witcher: Nightmare of the Wolf – όπου είδαμε τον Vezemir σε νεαρή ηλικία.

 

 

Υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved