Pexels Τι περίεργο; Μεθυσμένος Άγγλος τα έκανε μπάχαλο στην πτήση για Κω

Η ταινία «Airplane» έγινε πραγματικότητα στην πτήση «Λονδίνου-Κω».

Μας κάνει εντύπωση που (άλλος) ένας Άγγλος τουρίστας τα ήπιε σε «ελληνικό έδαφος»; Μια βόλτα στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι να πάει κανείς και θα καταλάβει. Στα μάτια μας, ωστόσο, έφτασαν τα τερτίπια ενός επιβάτη της easy jet ο οποίος ο οποίος τα είχε τσούξει αρκετά ώστε να σπείρει πανικό κατά τη διάρκεια της πτήσης του με προορισμό την Κω.

Η καλοκαιρινή «παράνοια» συνεχίζεται με ξυλίκι μεταξύ μασέζ στην Κρήτη

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Sun, ο μεθύστακας επιχείρησε να κάνει ντου στο πιλοτήριο και βάσει του δημοσιεύματος να αποκαλέσει «σκουπίδι» τον πιλότο εξαιτίας των αναταράξεων, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου όσο αυτό βρισκόταν στον αέρα. Τι πιο φυσιολογικό; Άλλο ένα viral το φετινό καλοκαίρι.

Όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, οι επιβάτες αποδοκίμασαν έντονα ενώ το πλήρωμα προσπάθησε να περιορίσει τον μεθυσμένο τρομοκράτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «μπαχαλάκιας» συνελήφθη από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο του Μονάχου. 

 

@charlotte_keen1 Live emergnecy landing to munich #fyp #easyjet #travel ♬ original sound - Charlotte

 

Μπορεί να μην θυμίζει η κατάσταση την κωμωδία Airplane, σίγουρα όμως ήταν μια Τρελή, Τρελή Πτήση για όλους όσους ήταν στο αεροπλάνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved