Baywatch: Φαίνεται ότι οι ηθοποιοί δεν πληρωνόντουσαν τόσο καλά όσο νομίζαμε

Ένα νέο ντοκιμαντέρ δείχνει την αδικία στις αμοιβές του καστ.

Το Baywatch ήταν ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου στον κόσμο όταν εμφανιζόταν στις οθόνες από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως τις αρχές των 00s, αλλά οι σταρ φαίνεται ότι δεν πληρωνόντουσαν όσο θα περίμενε κανείς.

Η σειρά είχε 11 σεζόν, προσέλκυσε εκατομμύρια θεατές, αλλά φαίνεται πως οι αμοιβές δεν ήταν κοντά σε ό,τι θα περίμενε κανείς από μια πετυχημένη σειρά. Το After Baywatch: Moment in the Sun είναι ένα νέο ντοκιμαντέρ του Hulu για τη σειρά και μερικοί από τους σταρ αναφέρουν ότι σοκαρίστηκαν όταν είδαν πόσα λεφτά τους έμειναν στα χέρια. Η Nicole Eggert για παράδειγμα, η οποία υποδύθηκε τη Roberta Quinn στο Baywatch, είπε στο ντοκιμαντέρ πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα σε σύγκριση με άλλες σειρές όπως το Friends.

 

 

«Τότε, αυτό που πρόσφεραν σε όλους ήταν περίπου 3.500 $ ανά σώου. Τα «Φιλάρακια» σε εκείνο το σημείο, νομίζω ότι έβγαζαν 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο». «Δεν υπάρχει ούτε ένας πλούσιος ηθοποιός που έπαιξε στο Baywatch. Ούτε ένας. Αυτό είναι περίεργο γιατί ο πλούτος μοιράζεται πάντα όταν είσαι σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή» αναφέρει με τη σειρά του ο Billy Warlock, ο οποίος υποδύθηκε τον Eddie Kramer στη σειρά.

Παρά την επιτυχία αυτή, η εκπομπή προφανώς έγινε «με περιορισμένο προϋπολογισμό» σύμφωνα με τον σεναριογράφο Michael Berk, ο οποίος είπε ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν υψηλούς μισθούς το καστ. Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στην τηλεόραση, ο Jerry Seinfeld κατάφερε να πάρει τον μισθό του για το Seinfeld έως και 500.000 $ ανά επεισόδιο και στη συνέχεια 1 εκατομμύριο δολάρια.

 

 

To λες και άδικο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved