Το «Bennifer» κατέδειξε μια ακόμα κρίση των σύγχρονων ζευγαριών

Ένα love story που έληξε άδοξα για τόσους λόγους. Κυρίως όμως για έναν.

 

Παρά την κατάληξη τους, τον χωρισμό τους, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ένταση του έρωτά τους. Τόσο η Τζένιφερ Λόπεζ, όσο και ο Μπεν Άφλεκ είχαν έναν από τους πιο θυελλώδεις έρωτες του Χόλιγουντ. Και παρά τον χωρισμό τους, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και μπορεί ναι μεν ο Μπεν Άφλεκ να φημολογείται ότι έχει μια νέα σχέση με την Kick Kennedy, παράλληλα όμως φαίνονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του χωρισμού τους με όλα να έχουν κοινό παρανομαστή την προσπάθεια της Λατίνας σούπερ σταρ να προσπαθεί να σώσει τον γάμο τους. Και όπως μου αρέσει να λέω σε αυτές τις καταστάσεις, μιλάμε ακόμη για μια γυναίκα και έναν άντρα. Απλοποίηση, μπορείς να σχολιάσεις αλλά καμία φορά χρειάζεται.

O Ben Affleck πήγε ήδη παρακάτω για χάρη της Kick Kennedy;

Πόσες αιτίες «έχουν βγει» στη δημοσιότητα σχετικά με το διαζύγιο

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που είχε το ζευγάρι είχε να κάνει με τη δημοσιότητα, τουλάχιστον αυτό ήταν γνωστό μέχρι στιγμής. Να που δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς με την αίτηση του διαζυγίου έχουν αρχίσει και βγαίνουν και άλλες λεπτομέρειες στο φως. Και σε αυτό να σημειώσω ότι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η JLo λατρεύει να είναι ερωτευμένη γενικώς στη ζωή της. Έχει να κάνει με την αδιαφορία του ηθοποιού-σκηνοθέτη.

 

Για παράδειγμα, σύμφωνα με κοντινή πηγή της τραγουδίστριας: «Ήταν απασχολημένη ασταμάτητα αφού οι δυο τους τα ξαναβρήκαν το 2021» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αναφέροντας ότι η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια συμμετείχε συνολικά σε οκτώ ταινίες. Ακόμη, όμως και στο πολύ δύσκολο πρόγραμμά της, «προσπάθησε πολύ σκληρά για να λειτουργήσουν τα πράγματα» δήλωσε πηγή στο People και τώρα έχει «θλίψη» για το τέλος του γάμου.
Επίσης, η Λατίνα σταρ έχει ειπικαλεστεί «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της από τον Μπεν Άφλεκ. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στην PageSix, η διάθεση του ηθοποιού άλλαζε συνεχώς, με αποτέλεσμα να κουράζει την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ούτε καν η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ δεν κράτησε

«Μπορούσατε όλοι να δείτε την ακανόνιστη συμπεριφορά, τις γιγαντιαίες εναλλαγές στη διάθεσή του. Μερικές φορές ήταν φοβερά χαρούμενος και ζεστός κι εξέπεμπε το πιο όμορφο φως. Και ξαφνικά σκοτείνιαζε κι έβγαζε άλλη συμπεριφορά», λέει άτομο που είναι κοντά στους Μπένιφερ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολλή αγάπη, αλλά δυστυχώς αυτό που έγινε σαφές ήταν οι αστάθεια του χαρακτήρα του Μπεν. Δεν μπορούσε πια να το κρύψει ούτε από τον Τύπο, όσο κι αν προσπαθούσε».

 

Ανακουφισμένη η Τζένιφερ Λόπεζ;

«Ήταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη που ο Μπεν Άφλεκ επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του, αφήνοντάς την πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στο People.

«Δεν ήθελε διαζύγιο. Ήθελε να καταλάβει τα πράγματα. Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που απλά τα παρατάει. Ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένει» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.«Η οικογένεια και οι φίλοι της συμφωνούν ότι ήταν η σωστή απόφαση» συνέχισε η πηγή, εξηγώντας ότι η Τζένιφερ Λόπεζ «περιβάλλεται από πολλή αγάπη και υποστήριξη και θα είναι καλά γιατί είναι δυνατή και πάντα βγαίνει στην κορυφή»

Ένα από τα πολλά που λέγονται είναι ότι πήρε την κατάσταση στα χεριά της, καθώς ο ηθοποιός βρισκόταν σε αδράνεια.

 

Πόσοι λόγοι οδηγούν τελικά σε χωρισμό;

Όπως φαίνεται παραπάνω από έναν, όπως και άξιο σχολιασμού είναι και η στάση μετά τον χωρισμό. Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται ήδη να βρίσκεται στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας αδιαφορώντας για τον χωρισμό του, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται ότι προσπάθησε πολύ για να κρατήσει αυτή η σχέση, ίσως τελικά και να ήταν η μόνη που προσπαθούσε για να σωθεί η σχέση τους.

Πολλές φορές οι διαφορές είναι αγεφύρωτες και όντως να μην αρκούν οι προσπάθειες ή πολύ απλά μπορεί ο ένας από τους δύο να μην ενδιαφέρεται να σωθεί τίποτα. Πόση υπομονή θα έκανε και η σούπερ σταρ και πόσο θα επέμενε να περιμένει τον Μπεν Άφλεκ να κάνει κάτι για τη σχέση τους; Όσος έρωτας και να υπήρξε ή να υπάρχει, χρειάζονται και άλλα πράγματα για να υπάρχει μία υγιής σχέση.

Ξέρεις ότι η σχέση έχει τελειώσει, αλλά πετάς το μπαλάκι. Η αλήθεια όταν υπάρχει κρίση σε μία σχέση είναι κάτι που καταλαβαίνουν και οι δύο πλευρές. Ισχύει και για τους δύο, ενδεχομένως για διαφορετικούς λόγους. Σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι μάλλον δεν έχει και πολύ μέλλον και ενώ μπορεί να το καταλαβαίνουν και οι δύο, μπορεί το μπαλάκι της απόφασης να πηγαίνει και να έρχεται.

Εξάλλου, όλα φαίνονται στην πορεία και μάλλον θα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε για τον χωρισμό τους για αρκετό καιρό ακόμη.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved