Ο Ξεσπιτόγατος είναι η ομάδα του Facebook που στεγάζει παρανοϊκές αγγελίες

Όλα εκείνα τα ενοίκια που σε κάνουν να τραβάς τα μαλλιά σου και άνθρωποι που τα έχουν βιώσει, σε ένα γκρουπ.

Μαζί με την ακρίβεια στη χώρα μας, ένα πράγμα είναι εξίσου σίγουρο εκεί έξω. Η παράνοια στα ενοίκια. Αν κάτσουμε δηλαδή να βάλουμε κάτω όλες τις μπούρδες που έχουμε δει κατά καιρούς και τα ποσά που ζητούν οι ιδιοκτήτες για κάποια διαμερίσματα -που κάποια συγκρίνονται με τα χαρακώματα της Φλάνδρας του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου- θα βγάλουμε όλοι μαζί αναφυλαξία.

 

 

Ο Ξεσπιτόγατος κάνει ακριβώς αυτό. Θα μπορούσες να την πεις και ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην ομάδα φιλοξενούνται όλες οι αγγελίες που κυκλοφορούν εκεί έξω και που δεν παίζουν μόνο με την τσέπη μας αλλά και με τα νεύρα μας. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχει διάλογος σχετικά με ερωτήματα που μπορεί να έχουν νέοι ενοικιαστές σχετικά με τα διαμερίσματα, το νόμο, τις αμοιβές, τα συμφωνητικά και τις αυξήσεις και, λίγο-πολύ, ό,τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να μην πιαστεί κορόιδο.

 

 

Βέβαια πέρα από τις συζητήσεις, ομολογούμε πως το πιο απολαυστικό, είναι να βλέπεις τους διάφορους να ρωτούν όταν ζητάνε πολλά για 20 τ.μ. ημιόροφο και 600 ευρώ, αλλά δεν  βαριέσαι. Τους μάθαμε πια.

 

Πολλές ιστορίες λοιπόν και μην διστάσεις να μοιραστείς και εσύ τη δική σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved