Ο Michael Keaton είπε αυτό που όλοι περιμέναμε για το cancelation του Batgirl

Μάλλον είχε καταλάβει σε τι «πατάτα» θα συμμετείχε.

Στο debate Michael Keaton εναντίον Christian Bale, ακόμα πιστεύουμε ότι ο πρώτος είναι και ο κορυφαίος. Για αυτό άλλωστε ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένοι όταν μάθαμε ότι πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο του μεγάλου ηλικιακά Bruce Wayne, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τον Batman Beyond συμμετέχοντας στις ταινίες Batgirl και The Flash.

The Flash: Ένα multiverse στο οποίο συναντιέται η Gen Z με τους Millenials

 

Μπορεί να έκανε γυρίσματα και για τις δύο ταινίες, μία όμως προλάβαμε να δούμε. Το The Flash έκλεισε ουσιαστικά το DCEU, την ώρα που το Batgirl είδε την Warner Bros. να ακυρώνει την προβολή της, παρά τα 90 εκατομμύρια δολάρια που είχαν δαπανηθεί για την παραγωγή.

Αν μας στενοχωρεί κάτι για την ταινία Batgirl, είναι λόγω Brendan Fraser.

 

Όταν ρωτήθηκε πάντως για το πώς αισθάνεται που ματαιώθηκε το Batgirl, ο Keaton απάντησε πως:

«Συμπαθώ τους σκηνοθέτες (σ.σ. Adil El Arbi and Bilall Fallah) και πραγματικά αν στενοχωρήθηκα για κάποιο λόγο είναι για αυτούς. Όσο για μένα, είμαι εντάξει. Πέρασα καλά [στα γυρίσματα] και πληρώθηκα πολλά. All good» ήταν τα λόγια του στο GQ.

Το ντοκιμαντέρ «The Downfall of The DCEU» λύνει όλες μας τις απορίες για την παρακμή του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

Αν κρίνουμε πάντως από τον τόνο και τον χαρακτήρα που είχε το The Flash και τον τρόπο που χειρίστηκαν τον Batman του, τότε μάλλον για καλό ήταν η ακύρωση του Batgirl

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved