Το άγριο ξύλο σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα είναι το νέο επεισόδιο στο ελληνικό καλοκαίρι

“Πήγαμε λίγες μέρες στο νησί να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε λίγο”.

Το ελληνικό καλοκαίρι δε σταματάει να μας εκπλήσσει. Πρώτα το ιπτάμενο ηχείο από το κατάστρωμα πλοίου που μας χάρισε την ατάκα του Αυγούστου: “Τι έκαμες; Θα πλερώσεις” και τώρα το νέο χτύπημα. Η Τήνος αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει. Βασικά όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την αναχώρηση του πλοίου από την Τήνο όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε ότι είχε ξεκινήσει άγρια συμπλοκή με μπουνιές, ενώ, υπήρξαν μαρτυρίες ότι βγήκε και όπλο. 

 

 

Ο καπετάνιος γύρισε άμεσα το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου, όπου συνελήφθησαν 6 Ρομά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, επιτέθηκαν σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία. Οι υπόλοιποι 8 συνελήφθησαν εν πλω, κατά την επιστροφή στη Ραφήνα. Σε πρώτη έρευνα βρέθηκε ένα ψεύτικο όπλο, ενώ υπήρξε μαρτυρία επιβάτιδος ότι υπήρξε κι άλλο όπλο.

Να πέσει το βίντεο.

 

 

Γιατί έχουμε τόσα νεύρα; Τι μας συμβαίνει; Δεν ξεκουραστήκαμε αρκετά; Μήπως τελικά η ακρίβεια και ο τόσος κόσμος που είδαμε στα νησιά, δε μας άφησε περιθώρια ξεκούρασης; Αλήθεια πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είσαι για να πλακωθείς μέσα στο σαλόνι ενός πλοίου; Ρητορικά τα ερωτήματα. Εξάλλου αν ήσουν έξυπνος δε θα είχες γίνει τώρα πρώτο θέμα σε ενημερωτικές εκπομπές. Εκτός κι αν αυτό ονειρευόσουν ως καριέρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved