Ο Keanu Reeves ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό John Wick

Το λες και το καλύτερο καλοκαιρινό νέο μέχρι τώρα.

Το gun-fu που αγαπήσαμε θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά δια χειρός του ίδιου του Keanu Reeves. Παρότι είχαμε ήδη το Continental που παρουσιάζει τις περιπέτειες του νεαρού Winston, η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά θα συνεχίζει από τα γεγονότα του John Wick 4 και μετά.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Deadline, η καινούργια σειρά ακούει στο όνομα John Wick: Under the High Table και ο αγαπημένος Keanu δεν πρόκειται να υποδυθεί ξανά τον διάσημο δολοφόνο, παρά θα έχει τα ηνία της παραγωγής μιας και θα το φέρει εις πέρας  η εταιρεία του Chad Stahelski που θα το σκηνοθετήσει, η 87Eleven Entertainment.

 

 

Το σενάριο είναι του Robert Levine που έχει γράψει και το Old Man και σύμφωνα με την περιγραφή, θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέους δολοφόνους που θέλουν να κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους καθώς θα περιηγούνται στην παλαιά τάξη πραγμάτων που διαδίδεται από το franchise, με κακούς και αντιήρωες. Η περιγραφή του John Wick: Under the High Table προσθέτει ότι η νέα σειρά θα «συνδυάσει το νέο και το παλιό και θα ωθήσει το σύμπαν του Wick σε μια νέα εποχή». Δεν ακούγεται κι άσχημο.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε τα ξυλίκια του John Wick στην τελευταία ταινία.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved