IMDB Διέρρευσε η πλοκή του «Avengers: Kang Dynasty» και είναι κρίμα που δεν θα γίνει

Μάλλον είχε πράγματα να προσφέρει ο Kang the Conqueror.

Μάπα η μετα-Avengers: Endgame εποχή για το MCU, δεν λέμε, αλλά φαίνεται πως ο Kevin Feige είχε σκεφτεί πολύ καλά το πώς θα κορυφώσει την κατάσταση με τα δύο τελευταία Avengers [σ.σ. Kang Dynasty και Secret Wars]. Από τη στιγμή που όρισε ως flagship το Secret Wars όπου προβλέπεται μεγαλύτερος χαμός και από ό,τι ακολούθησε από το «Avengers Assemble» του Captain America, μάλλον κάτι έκανε σωστά. Δυστυχώς για τον ίδιο, στηρίχθηκε στον λάθος άνθρωπο για τον ρόλο του main villain, Kang the Conqueror, τον Jonathan Majors, ο οποίος παρότι ήταν καλός στον ρόλο του, μπήκε στην μαύρη λίστα της Disney μετά τις καταγγελίες περί βίαιης συμπεριφοράς απέναντι στη σύντροφό του, και σύντομα στο ταμείο ανεργίας.

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον Jonathan Majors

Η Marvel, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο, πάτησε το reset button, έφερε πίσω τον Robert Downey Jr. ο οποίος θα υποδυθεί τον Doctor Doom o oποιίος πήρε τη θέση ουσιαστικά του Majors ως ο top supervillain του Multiverse Saga. Με λίγα, η ταινία Avengers: Kang Dynasty πετάχτηκε στον κάδο των αχρήστων και τη θέση της πήρε το Avengers: Doomsday, σβήνοντας για πάντα τον Kang the Conqueror από τον χάρτη.

 

 

Το Kang Dynasty όμως φαινόταν πολύ καλό στα χαρτιά

Εδώ και λίγες μέρες γίνονται διάφορες συζητήσεις γύρω από την νέα κατάσταση του MCU, το αν ο Robert Downery Jr. είναι σωστή ή λάθος επιλογή και άλλοι προβληματισμοί, ενώ ο Majors δήλωσε πως θα είναι πάντα ανοιχτός να επιστρέψει αν του το επιτρέψουν.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Comic Basics, διέρρευσε η πλοκή της ακυρωμένης ταινίας Avengers -το Kang Dynasty- και όπως φαίνεται οι φαν της Marvel δήλωσαν πραγματικά απογοητευμένοι για αυτό που δεν θα δουν.

 

 

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στο Avengers: The Kang Dynasty, πρωταρχικό ρόλο παίζει η TVA η οποία βλέποντας την επίθεση και την ισχύ του Συμβουλίου των Kangs, αρχίζει να ψάχνει για ήρωες από το Multiverse προκειμένου να κρατήσει τα Timelines σε τροχιά. Μεταξύ των εκλεκτών της TVA,  οι Spider-Man των Tobey Maguire, Andrew Garfield και Tom Holland. Το σχέδιο ήταν να αποτύχουν, προκαλώντας την κατάρρευση του Multiverse και τη δημιουργία του Battleworld από τον Kang, μια εξέλιξη που θα μας οδηγούσε στο Secret Wars και την συσσώρευση όλων των Marvel superheroes.

 

 

Οι fans εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που αυτή η ιστορία δεν συνεχίστηκε, παρά την αντικατάσταση του Kang από τον Doctor Doom.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved