Assosiated Press To #IStandWithAngelaCarini κάνει κρότο σε παγκόσμιο επίπεδο

Ο «χαμός» με την πυγμαχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει και άλλους γύρους στο διαδικτυακό ρινγκ.

Δεν έχουμε κλείσει 24ωρο και το σούσουρο γύρω από τον αγώνα πυγμαχίας της Άντζελα Καρίνι με την Ιμάνε Κελίφ δεν λέει να «σβήσει». Χρειάστηκαν ουσιαστικά 46 δευτερόλεπτα αγώνα και ένα πολύ δυνατό κροσέ για να μπουν ξανά στο στόχαστρο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, την ώρα που τα δάκρυα της Ιταλίδας πρωταθλήτριας έκαναν όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της.

 

 

Την ίδια ώρα, ξύπνησε η... λατρεία για την βιολογία καθώς όρο «intersexual» -αυτό που λέγαμε κάποτε και αφορούν ανθρώπους που γεννιούνται με σώματα που δεν εμπίπτουν στις κανονιστικές νόρμες των «αρσενικών» και «θηλυκών» σωμάτων –  ο οποίος συνοδεύει την Κελίφ τρεντάρει αφάνταστα ενώ όλοι έσπευσαν να μάθουν τα πάντα γύρω από την καριέρα της Αλγερινής πυγμάχου, κυρίως για την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας να μην της επιτρέψει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ΙΒΑ) το 2023 σε αντίθεση με την ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή).

 

 

Το #IStandWithAngelaCarini είναι το πραγματικό trend

Είναι εναντίον της Κελίφ ο κόσμος ή υπέρ της Καρίνι; Μια ματιά να ρίξει κανείς στο διαδίκτυο θα δει ότι το hashtag #IStandWithAngelaCarini είναι παντού και στέκεται στο πλευρό της Ιταλίδας πυγμάχου που είδε το όνειρό της για μετάλλιο σε Ολυμπιάδα να εξαφανίζεται μέσα σε 46 δευτερόλεπτα.

Την ώρα που η ΔΟΕ υπερασπίζεται την απόφασή της να επιτρέψει τη συμμετοχή της Ιμάνε Κελίφ, ο «διαδικτυακός» κόσμος στέκεται στο πλευρό της αντιπάλου της και όπως όλα δείχνουν έχουμε αρκετούς γύρους ακόμα στο ρινγκ των social media.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved