Squid Game: Μάθαμε επιτέλους πότε έρχεται η δεύτερη σεζόν

Μαζί με το teaser που έχει κάτι από...στίβο. 

Το Netflix όρισε επιτέλους ημερομηνία για την επόμενη σεζόν του Squid Game, σχεδόν τρία χρόνια αφότου το κορεάτικο δράμα έγινε τεράστια επιτυχία . Η 2η σεζόν πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου, με την τελευταία τρίτη σεζόν να έρχεται κάποια στιγμή το 2025.

Αν και το αρχικό teaser για τη σεζόν 2 δεν αποκαλύπτει πολλά για το τι να περιμένουμε στην επόμενη δόση, το Netflix μοιράστηκε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή σε μια επιστολή του Hwang Dong-hyuk, σκηνοθέτη και συγγραφέα της σειράς. Ο Seong Gi-hun που ορκίστηκε εκδίκηση στο τέλος της 1ης σεζόν επιστρέφει και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή του; Ο Front Man δεν φαίνεται να είναι εύκολος αντίπαλος ούτε αυτή τη φορά. Η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο κόσμων τους θα συνεχιστεί στο φινάλε της σειράς με την 3η σεζόν, η οποία θα μας έρθει τον επόμενο χρόνο.

 

squidgame32

 

Παρά τη μακρά αναμονή από την αρχική σεζόν, το Netflix έχει κάνει πολλά για να αξιοποιήσει την επιτυχία του Squid Game. Η σειρά ενέπνευσε ένα spinoff reality show, που ονομάζεται Squid Game: The Challenge, το οποίο έχει επίσης πάρει πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

Επιπλέον, το Netflix ανακοίνωσε σχέδια για ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες Squid Game που θα κάνει το ντεμπούτο του παράλληλα με τη σεζόν 2 της σειράς. Οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού δεν είναι σαφείς, αλλά η εταιρεία είπε ότι οι παίκτες θα «ανταγωνίζονται με φίλους σε παιχνίδια που θα αναγνωρίσουν από τη σειρά».

 

 

Με το καλό!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved