Instagram Τουρίστρια βούτηξε στο λιμάνι των Σπετσών για να σώσει γατάκι που πνιγόταν

«Θα πεθάνει, πνίγεται. Μπορώ να πάω;» ρώτησε η τουρίστρια τον λιμενικό και δεν πτοήθηκε από την αρνητική απάντηση.

Ο τουρισμός που χρειαζόμαστε, ο τουρισμός που θαυμάζουμε. Όταν μία τουρίστρια από τις ΗΠΑ είδε στο λιμάνι των Σπετσών ένα γατάκι να πνίγεται, δε μάσησε. Ζήτησε από τον λιμενικό να βουτήξει στα νερά και να το σώσει, την ίδια στιγμή που ο λιμενικός απάντησε αρνητικά στο αίτημά της. 

«Θα πεθάνει, πνίγεται. Μπορώ να πάω;, ρώτησε πριν βουτήξει με τον λιμενικό να τη βοηθάει στο τέλος της προσπάθειας να βγει από την προβλήτα. Όπως αναφέρθηκε σε ανάρτηση στο γκρουπ Spetses Voice, το γατάκι που ονομάστηκε «Σπέτσι» είναι πλέον καλά στην υγεία του και απολαμβάνει χάδια, φροντίδα και αγάπη. Έχει βρει νέα οικογένεια στις ΗΠΑ, όπου και ζει ευτυχισμένο. 

 

 

Η τουρίστρια από τις ΗΠΑ έδειξε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Σε μία εποχή που όλες οι αξίες έχουν εκπέσει,η νεαρή τουρίστρια έκανε δωρεάν μάθημα ανθρωπιάς σε όλους μας. Αλήθεια πόσοι από εμάς θα βουτούσαμε να σώσουμε το γατάκι; Πόσοι θα το αφήναμε απροστάτευτο και πόσοι θα τραβούσαν βίντεο; Ναι το λογικό είναι να απλώσεις χείρα βοηθείας σε κάποιον που το χρειάζεται αλλά στις κυνικές εποχές που βιώνουμε τίποτα δεν είναι δεδομένο. 

Παρακάτω το video που έγινε viral για κάθε σωστό λόγο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved