Δεύτερο Coffee Concert by Miele: Ένα απολαυστικό live στον πιο urban κήπο με την Πέννυ Μπαλτατζή

Άραγε, αν έπρεπε να προσδιορίσουμε τα «συστατικά» που δομούν τα καλοκαιρινά μας απογεύματα, ποια θα επιλέγαμε; Ίσως έναν καλό καφέ μέσα στο… cocktail μας με συνοδεία jazz μουσικής, ένα δροσιστικό και συγχρόνως γευστικό πιάτο και φυσικά, την αγαπημένη μας παρέα. Κυρίως, όμως, θα επιλέγαμε τα τραγούδια που βρίσκονται στη summer playlist μας και τα ακούμε στον δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο μπαλκόνι μας ή και στους urban κήπους της Αθήνας.

Βλέπεις, όλα τα παραπάνω «συστατικά» -μαζί ή ξεχωριστά, είναι που δημιουργούν την πιο fun «συνταγή» των καλοκαιρινών εξορμήσεων μέσα στην ίδια μας την πόλη. Και αν αναρωτιέσαι πώς είμαστε τόσο σίγουρες γι’ αυτό, αρκεί να μοιραστούμε μαζί σου την απόλυτη εμπειρία του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για το δεύτερο Coffee Concert by Miele με την ταλαντούχα Πέννυ Μπαλτατζή στο flagship κατάστημά της.

Και επειδή, sharing is caring… συνέχισε να διαβάζεις!

 

miele1

 

Μια άκρως καλοκαιρινή βραδιά

Πράγματι, η δεύτερη unplugged συναυλία στο Athens Miele Experience Center στο Μαρούσι, δεν άργησε να μπει στη «συνταγή» των καλοκαιρινών μας απογευμάτων. Ήταν κάπου στις 7 το απόγευμα, λοιπόν, όταν τα χρώματα της δύσης του ήλιου συνάντησαν τις «νότες» της Πέννυς Μπαλτατζή και από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο χορός είχε αρχίσει.

Εκείνη βρισκόταν στο μικρό stage του κήπου του flagship καταστήματος της Miele, και εμείς σιγοτραγουδούσαμε «Το κορίτσι απόψε σε θέλει, δυο λογάκια να πεις τρυφερά» καθισμένες στα τραπεζάκια και στα αναπαυτικά πουφ του πιο urban κήπου, ενώ συγχρόνως χορεύαμε στους ρυθμούς της διασκευής από το πολύ παλιό «Μ’ αρέσεις», αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδιών και προσωπικών της επιτυχιών -όπως το πασίγνωστο «Εξωτικό Χαρμάνι». Και σιγά σιγά, οι στιγμές που θα έχτιζαν ένα από τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά βράδια μας στην πόλη «ντύνονταν» με τους jazz και swing ρυθμούς της Πέννυς Μπαλτατζή.

 

 

Στις παραπάνω στιγμές, μάλιστα, ήρθαν και προστέθηκαν τα ροφήματα τα οποία μάλιστα, είχαν στη βάση τους τον καφέ, ενώ τα hot- dogs, τα beef burgers και το ψημένο καλαμπόκι που προετοίμασε ο chef της Miele για εμάς -και για τις 80 ακόμα τυχερές που βρέθηκαν εκεί- στην πλήρως λειτουργική κουζίνα του Athens Miele Experience Center, ήταν αυτά που συμπλήρωσαν τη γευστική μας εμπειρία. Οπότε εμείς, κάτω από τα πιο aesthetic φωτάκια και πίνοντας -χαλαρά- τα πιο coffee flavour cocktails μας, χορεύαμε και διασκεδάζαμε στις πιο summer και χαρούμενες μελωδίες της Πέννυς Μπαλτατζή, σε ένα απόγευμα που θύμιζε καλοκαιρινή εξόρμηση.

 

miele2

 

Γνωρίζοντας πώς είναι η ζωή με τη… Miele

Επενδύοντας στην ουσιαστική σχέση με όσους επιλέγουν τα προϊόντα της, λοιπόν, η Miele πήγε την έννοια του «experience» ένα βήμα παραπέρα, πραγματοποιώντας τη δεύτερη unplugged συναυλία της στο flagship κατάστημά της στο Μαρούσι με την Πέννυ Μπαλτατζή.

Εκεί, λοιπόν, πέρα από τις μουσικές και γευστικές εμπειρίες που ζήσαμε, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την καινοτομία και την τεχνολογία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της. Και κάπως έτσι, δημιουργήσαμε αξέχαστες στιγμές που μας άφησαν -για ακόμη μία φορά- την καλύτερη εντύπωση, πάντα με την αισθητική και τη λειτουργικότητα να συνδυάζονται αρμονικά. Μήπως ανυπομονείς, ήδη, και εσύ για τις πιο αναπάντεχες εμπειρίες που έρχονται από την Miele τον Σεπτέμβριο;

 

miele3

 

Το δεύτερο Coffee Concert by Miele που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου με την Πέννυ Μπαλτατζή στο flagship κατάστημά της στο Μαρούσι, έχει ήδη μπει στη λίστα των «συστατικών» που διαμορφώνουν τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά απογεύματα. Γιατί, παρόλο που όλα σε αυτήν τη συναυλία ήταν τόσο απλά, ήταν παράλληλα και τόσο unexpected και μοναδικά, όπως ακριβώς είναι βέβαια και η φιλοσοφία της Miele.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved