Eurokinissi Η Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί είχαν αναρτήσει αφίσες του Κεμάλ

Αν και φαν της Άννας Βίσση, εδώ δε χωράνε οπαδικά.

Μεγαλώσαμε με τη μεγάλη κόντρα Δέσποινας Βανδή και Άννας Βίσση. Κάθε πλευρά είχε τα δικά της επιχειρήματα αλλά πλέον το τσεκούρι του πολέμου θάφτηκε και οι δύο Ελληνίδες καλλιτέχνιδες δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν. Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης. Ακόμη πιο δύσκολο και με τις ρίζες της εχθρότητας να τις συναντάς στο μακρινό παρελθόν. 

Η Ελληνίδα καλλιτέχνις βρέθηκε στη Σμύρνη για φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ανέβηκε ποτέ στην σκηνή. Ο λόγος; Διότι διαπίστωσε πως στον χώρο που θα εμφανιζόταν είχαν αναρτηθεί αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ. Σε story που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει πως η διοργάνωση προσπάθησε να «αλλοιώσει το περιεχόμενο της εκδήλωσης, προβάλλοντας ένα πολιτικό μήνυμα που δεν είχε συμφωνηθεί.

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί σε εκδήλωση που οργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV). Την ακύρωση της συναυλίας ανακοίνωσε από τη σκηνή η πρόεδρος του παραρτήματος του τουρκικού Ιδρύματος στην περιφέρεια της Σμύρνης, Γκιουλνούρ Σονμπαϊρακτάρ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενίζλι, λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή δεν βγήκε στη σκηνή «επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ».

Ζήτησε από το κοινό να μην τη «γιουχάρουν» γιατί, όπως δήλωσε, «δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου».

Μπορεί να έχασε θαυμαστές στην Τουρκία αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η Δέσποινα κέρδισε θαυμαστές στην Ελλάδα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved