Τα anti-sex κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό είναι ένας τεράστιος μύθος

Θα μπορούσε στην “Πόλη του Έρωτα” να απαγορευτεί το σεξ; Σε καμία περίπτωση.

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Οι κορυφαίες αθλητές του κόσμου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ετοιμάζονται να γίνουν κομμάτι της θρυλικής ιστορίας της Ολυμπιάδας. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή; Σε καμία περίπτωση. 

Τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα. Το Ολυμπιακό Χωριό ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους αθλητές και η ασφάλεια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα όταν αναφερόμαστε σε ασφάλεια δεν εννοούμε μόνο κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα αλλά και το λεγόμενο… safe sex. Διότι σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονται αρκετά Μέσα του πλανήτη, το σεξ δεν έχει απαγορευτεί στο Ολυμπιακό Χωριό.

 

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχε απαγορευτεί το σεξ σε όλους τους αθλητές και ήταν υπό αυστηρή καθοδήγηση σχετικά με την κοινωνικοποίηση λόγω της πανδημίας. Τους δόθηκε η οδηγία να μη συμμετέχουν σε «περιττές» μορφές αφής, όπως χειραψίες και αγκαλιές με συναθλητές. Ήταν αναμενόμενο να απαγορευτεί και το σεξ.

Αλλά πλέον επέστρεψε. Στην Πόλη του Φωτός και του Έρωτα, οι 9.000 αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους. Μάλιστα είναι διαθέσιμα 300.000 προφυλακτικά σύμφωνα με μία παράδοση που ξεκίνησε στην Ολυμπιάδα της Σεούλ το 1988, ως μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον HIV και το AIDS. 

 

 

Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί πως τα anti-sex κρεβάτια από χαρτόνι δε δημιουργήθηκαν προς αποφυγή του έρωτα. Είναι μία προσπάθεια φιλική προς το περιβάλλον και αποτελούν ανακυκλώσιμα υλικά. Αν αναρωτιέσαι πόσο βάρος κρατάει ένα χαρτόνι, τότε μάθε πως το anti-sex κρεβάτι είναι τόσο στιβαρό ώστε να αντέξει ως και 250 κιλά.

Καθόλου άσχημα. Κάντε sex και όχι fake news.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved