Assosiated Press O Κρις Πολ έγινε viral ακόμα δεν πήγε στο Σαν Αντόνιο

Πώς ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει επισκιάσει την μεταγραφή του CP3 στους Σπερς.

Εντάξει, δεν λέμε ότι είναι στα χρόνια της ακμής του ο Κρις Πολ αλλά και μόνο που θα βρίσκεται στο πλάι του Ουενμπανιάμα κάτι καλό «μαγειρεύεται» στο Σαν Αντόνιο. Την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ προκαλούν κρότο με τις κινήσεις τους, όπως οι Μάβερικς με τον Κλέι Τόμπσον, οι Σίξερς με τον Πολ Τζορτζ, ακόμα και οι Πίστονς με τον Τομπάιας Χάρις, στο Σαν Αντόνιο πήγαν σε σίγουρα χέρια από τη στιγμή που δεν απέκτησαν κάποιον «κουμανταδόρο» από το ντραφτ. Και αυτός ο κάποιος ήταν ο Κρις Πολ.

Ο Chris Paul θα ξεχωρίζει πάντα ανάμεσα στα θηρία

Ο εμβληματικός πλεϊμέικερ δεν έπιασε στο Γκόλντεν Στέιτ, φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι του πρωταθλητή, οπότε έρχεται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς και να μεταδώσει τη σοφία και τη σκληράδα του στον νέο αστέρα του ΝΒΑ.

 

 

Ακόμα δεν έφτασε και έγινε viral

Δεν είναι ότι πετάνε και τη σκούφια τους οι φαν του Σαν Αντόνιο από τη χαρά τους με τον ερχομό του Κρις Πολ (39 χρονών είναι ο τύπος) αλλά ορισμένοι έχουν έναν μικρό λόγο να χαμογελάνε. Και αυτός ο λόγος λέγεται… Μπράντον Πολ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα τον θυμούνται καθώς σε εκείνη την πρώτη περίεργη χρονιά της ομάδας μεταξύ Euroleague και… Α2, o Μπράντον Πολ ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και μάλιστα ήταν από τους καλούς εκείνης της σεζόν.

Τα ασταμάτητα τρίποντά του στο ΟΑΚΑ ήταν το μόνο που μπόρεσε να αντιτάξει ο Ολυμπιακός στο ιστορικό βράδυ των 41 πόντων του Ταϊρίς Ράις.

 

 

 

Πού κολλάει λοιπόν ο Μπράντον Πολ στην περίπτωση Κρις Πολ;

Ο Αμερικανός ο οποίος έχει περάσει και από την Έφες στο παρελθόν, το 2017 πήρε μεταγραφή για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ παίζοντας για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, όπου φορούσε τη φανέλα με το νο. 3. Και επειδή είναι ένα ωραίο παιχνίδι συμπτώσεων και οιωνών, το νο.3 είναι ο αγαπημένος αριθμός του Κρις Πολ.

 

 

Επομένως όποιος φίλαθλος των Σπερς έχει κρατήσει τη φανέλα του Μπράντον Πολ από τότε μπορεί να την ξαναφορέσει φέτος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved