To Cobra Kai μόλις μας έδωσε το νέο του trailer

Το πρώτο μέρος της τριλογίας έχει μπόλικη εκπαίδευση αλλά και μυστικά. 

Η έκτη και τελευταία σεζόν του Cobra Kai έρχεται ολοταχώς. Θα χωριστεί σε τρία μέρη, με κάθε μέρος να περιέχει πέντε επεισόδια. Ενώ το πρώτο θα το έχουμε κοντά μας στο Netflix στις 18 Ιουλίου, το δεύτερο θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο και τελευταίο μέρος το 2025. Αυτό αποτελεί την πρώτη τριμερή σειρά στο Netflix. Η έκτη σεζόν βλέπει τώρα την ομάδα Cobra Kai να τρώει αποκλεισμό από το Valley — και μια νέα πρόκληση αναδύεται καθώς οι senseis και οι μαθητές προπονούνται για το Sekai Taikai, το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε.

Το "Cobra Kai" είναι ένα spin-off του franchise "Karate Kid" και "ακολουθεί την ιστορία του Johnny Lawrence (William Zabka), ο οποίος βρίσκεται στο κατώφλι ως ένας άνεργος τεχνίτης που στοιχειώνεται από τη χαμένη ζωή του. Ωστόσο, όταν ο Johnny σώζει τον εκφοβισμένο παιδί Miguel από bullies, εμπνέεται να ξεκινήσει ξανά το διαβόητο dojo Cobra Kai. Η σειρά διαδραματίζεται 34 χρόνια μετά τη νίκη του Daniel LaRusso (Ralph Macchio) επί του Johnny Lawrence στο All-Valley Karate Tournament το 1984.

Το trailer της έκτης σεζόν δείχνει ωστόσο την επιστροφή του John Kreese, την κοινή εκπαίδευση από τον Johnny, τον Daniel και τον Chozen, αλλά και μυστικά που έχει αφήσει ο Mr. Miyagi στο σπίτι των LaRusso.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved