Όταν η Πάμελα Άντερσον "μετονομάστηκε" σε CJ Parker

Μια αναδρομή στο παρελθόν και το πώς κατάφερε να κάνει δικό της τον ρόλο στο Baywatch. 

 

To απόλυτο sex symbol, μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη που ακόμη και ο τύπος σου να μην είναι δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις την ομορφιά της. Η Πάμελα Άντερσον έφερε ένα άλλο ρεύμα στη σκηνή του θεάματος και έγινε μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου. Μάλιστα, στο Netflix υπάρχει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Όπως και να ‘χει σήμερα, θα μιλήσουμε για το πώς το κορίτσι της παραλίας πήρε τον ρόλο της στο all time classic Baywatch.

Προφανώς και η Pamela Anderson δεν αποχωρίζεται το κόκκινο μαγιό της

Σήμερα είναι 55 ετών, ωστόσο ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα 22 της και απέκτησε διεθνή φήμη από την πορεία της ως μοντέλο του Playboy και για τον ρόλο της στο Baywatch. Σε ηλικία 22 ετών το 1989 εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα φορώντας ένα μπλουζάκι Labatt’s Beer και τράβηξε την προσοχή της ίδιας της εταιρείας της ζυθοποιίας και της πρότεινε την πρώτη της δουλειά στο μόντελινγκ. Η Πάμελα προσκλήθηκε σύντομα σε οντισιόν για το Playboy και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο για το τεύχος του Οκτωβρίου του 1989 του περιοδικού. Το μοντέλο και ηθοποιός συνέχισε να ποζάρει για το περιοδικό για 22 χρόνια, κάνοντας της την πιο μακροχρόνια παρουσία στην ιστορία της έκδοσης.

 

Πόση Pamela Anderson αντέχουμε ακόμη να δούμε;

Για το Baywatch

Η Πάμελα εμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1992 ως CJ Parker στο Baywatch στο πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν, όταν ήταν μόλις 25 ετών. Πρωταγωνίστησε ως CJ για πέντε χρόνια στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου πριν φύγει το 1997 για να ακολουθήσει άλλες δουλειές ως ηθοποιός και μόντελο.

Όταν ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ της πρόσφερε τον ρόλο της C.J. Parker η Άντερσον απάντησε θετικά σχεδόν αμέσως λόγω του «New Age thinking» που μοιραζόταν με τον χαρακτήρα, όπως ήταν το ενδιαφέρον για τους κρυστάλλους, τον διαλογισμό και την ερμηνεία των ονείρων. Στην remake ταινία της σειράς Baywatch: Hawaiian Wedding, η C.J. αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της είναι ο διαλογισμός.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved