A Knight of the Seven Kingdoms: Τι γνωρίζουμε για το νέο spin-off του Game of Thrones

Οι περιπέτειες στο Westeros, προφανώς, συνεχίζονται. 

Το HBO ανακοίνωσε ότι το spin-off του Game of Thrones, A Knight of the Seven Kingdoms, ξεκίνησε τα γυρίσματα.  Μαζί με τα νέα έχουμε και πληροφορίες για πολλά νέα μέλη του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Finn Bennett ως Aerion Targaryen, Bertie Carvel ως Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford ως Tanselle, Daniel Ings ως Ser Lyonel Barotheon και Sam Spruell ως Maekar Targaryen. Η Sarah Adina Smith έχει επίσης ανακοινωθεί ως σκηνοθέτης, η οποία θα γυρίσει τρία από τα έξι επεισόδια της σειράς.

Όπως γνωρίζουμε, η νέα σειρά είναι προσαρμοσμένη από το The Hedge Knight, μια νουβέλα γραμμένη από τον George R.R. Martin που διαδραματίζεται έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Η ιστορία θα διαδοθεί σε έξι επεισόδια και το HBO δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν η μίνι σειρά θα είναι μια τελική συμφωνία που δεν θα ξεπερνά το αρχικό υλικό της. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα οτιδήποτε σχετίζεται με το σύμπαν του Westeros, δεν θα ήταν έκπληξη αν το επερχόμενο σόου γινόταν ένας άλλος μακροχρόνιος τίτλος του franchise.

 

 

Τον περασμένο Μάιο, ο Martin αποκάλυψε ότι η διαδικασία του κάστινγκ για το A Knight Of The Seven Kingdoms είχε σχεδόν τελειώσει και γνωρίζαμε ήδη ότι ο Peter Claffey (Wreck) και ο Dexter Sol Ansell (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) είχαν κερδίσει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παρόλο που το HBO φλερτάρει με τα spin-off του Game of Thrones από τότε που η κορυφαία σειρά άρχισε να πλησιάζει στο τέλος της, ο δρόμος για να δουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι καθόλου εύκολος. Το δίκτυο φαινομενικά λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις όταν πρόκειται να προχωρήσει με έργα, και τίτλοι που έμοιαζαν σαν ένα εγχώριο παιχνίδι - όπως το spin-off του Jon Snow (Kit Harrington) - είτε ακυρώθηκαν είτε έχουν τεθεί στο ράφι επ' αόριστον. Επί του παρόντος, το A Knight Of The Seven Kingdoms είναι ένας από τους τίτλους που φαίνεται πιο κοντά στο να ζωντανέψει, με μια ημερομηνία κυκλοφορίας στα τέλη του 2025 που συνδέεται με αυτό.

Το περιμένουμε μέσα στο 2025



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved