Russell Crowe γιατί ζηλεύεις τόσο το Gladiator II;

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι θα είναι τόσο καλό, αλλά έχει μεγάλο potential.

Φαίνεται έχει χαλάσει πολύ κοσμάκη το Top Gun: Maverick. Όχι επειδή ζηλεύουν την ταινία, αλλά γιατί κατάφερε να καταρρίψει αυτόν τον μύθο που λέει ότι κάποια θρυλικά franchise καλό είναι να μην παίρνουν συνέχεια. Ωστόσο η μεγάλη παραγωγή των Jerry Bruckheimer και Tom Cruise κατάφεραν να τους διαψεύσουν όλους και να δημιουργήσουν μετά από τόσα χρόνια ένα σίκουελ αντάξιο της φήμης του αυθεντικού Top Gun, ενδεχομένως και καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γιατί όμως κάναμε μια τόσο μεγάλη εισαγωγή για το Top Gun όταν το θέμα μας είναι το σίκουελ του Gladiator με τον Paul Mescal; Γιατί φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλο hype πριν καν βγει στους κινηματογράφους, και μόνο που γνωρίζουμε ότι δεν θα έχει τον αυθεντικό Gladiator, Maximus Decimus Meridius του Russell Crowe ο οποίος «έφυγε» στο φινάλε της αυθεντικής ταινίας.

 

 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, το χρίσμα του νέου μονομάχου έχει πάρει ο Paul Mescal ο οποίος θα υποδυθεί τον Lucius, για τον οποίο περιμένουμε το πώς από το αρχοντικό των Ρωμαίων θα βρεθεί στην Αρένα και τις μάχες σώμα με σώμα απέναντι σε άλλους μονομάχους ή και λιοντάρια. Μαζί με τον Mescal θα βρίσκονται και οι Denzel Washington και Pedro Pascal, και μόνο η παρουσία τους επιβεβαιώνει ότι κάτι καλό ετοιμάζεται.

Κάποιος όμως ζηλεύει

Σε αυτό το κομμάτι, όπως είναι λογικό, δεν θα βρίσκεται ο Russell Crowe, εκτός και αν τον δούμε σε επίπεδο cameo appearance, ή σαν όραμα του Lucius ο οποίος θυμάται τα παιδικά του χρόνια. Το όλο hype, ωστόσο, φοβίζει όπως όλα δείχνουν τον Russell Crowe που δεν έχει δει με καλό μάτι το νέο αυτό πρότζεκτ.

Όπως παραδέχτηκε «υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν αισθάνεται άνετα με αυτό…, ωστόσο υπάρχει σίγουρα μια δόση νοσταλγίας, ίσως και ζήλειας». Και η αλήθεια είναι πώς να μην ζηλεύει όταν ο ρόλος της ζωής του λαμβάνει σίκουελ με τεράστιο hype, και ένα σενάριο που όπως είπε και ο Mescal «το σενάριο είναι δυνατό και σέβεται το πρωτότυπο, ενώ χαράζει το δικό του δρόμο».

 

 

Η αλήθεια είναι πως και εμείς θα θέλαμε τον Russell Crowe στον νέο Μονομάχο αλλά έτσι όπως διαμορφώθηκε η ιστορία, είμαστε αναγκασμένοι να πορευτούμε με τον Mescal. Και το γεγονός ότι οι Pascal και Denzel βρίσκονται στην ταινία, καταλαβαίνουμε ότι το φιλμ θα έχει σίγουρα κάτι το μεγαλειώδες.

Η ταινία Gladiator II αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2024.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved