Assosiated Press H ακραία πλάκα του Tom Cruise στον Glen Powell φρίκαρε ακόμα και εμάς

Ο Maverick έπρεπε να μεταδώσει τον φόβο, ακόμα και εκτός πλάνων του Top Gun.

Ας είμαστε ειλικρινείς, το Top Gun: Maverick είναι από τα κορυφαία σίκουελ -ίσως το καλύτερο- που έχουμε δει από ταινίες-βαρίδια για την κινηματογραφική βιομηχανία. Η νέα περιπέτεια του Pete Mitchell ή αλλιώς Maverick στη σύγχρονη εποχή στην αρχή φόβισε αρκετούς, το αποτέλεσμα όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σε σημείο που πλέον θεωρείται και καλύτερο από το πρώτο Top Gun.

Top Gun 2: Η ώρα του Maverick δεν έφτασε ακόμα

Η ακραία φάρσα του Cruise στον Powell

Όταν είδαμε για πρώτη φορά τον Glen Powell να παίρνει θέση πλάι στον Tom Cruise, ήμασταν βέβαιοι ότι θα υποδυόταν τον αντίστοιχο Iceman -ρόλο που είχε κανονικά ο Val Kilmer- και τελικώς κάπως έτσι ήταν, αφού παρουσιάστηκε ως ο ενοχλητικός ανάμεσα στους υπόλοιπους του Top Gun.

 

 

Στην πρώτη τους κοινή σκηνή βλέπουμε τον Jake «Hangman» Seresin (χαρακτήρας του Powell) να κάνει πλάκα στον Maverick χωρίς να γνωρίζει ότι είναι αυτός που θα τον εκπαιδεύσει, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος ο Powell, την πραγματική πλάκα είχε ήδη προλάβει να την κάνει ο Tom Cruise.

Σε συνέντευξή του στο GQ, ο Powell θυμήθηκε πως «ο Tom (Cruise) διαθέτει δίπλωμα πιλότου, οπότε οδηγούσε εκείνος ελικόπτερο που μας μετέφερε μέχρι που ξαφνικά τον ακούσαμε να λέει “ωχ όχι, ωχ όχι” με το ελικόπτερο να αρχίζει να χάνει ύψος». Τελικώς δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, απλώς ο Tom είχε διάθεση για πλακίτσες.

Παρά τον τρόμο, αυτή η εμπειρία ενίσχυσε τη φιλία τους, με τον  Cruise να παίρνει τον ανερχόμενο ηθοποιό υπό την προστασία του και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη. Αυτή τη στιγμή τον περιμένουμε με ανυπομονησία στο Twisters όπου πρέπει να χωρέσει στα μεγάλα παπούτσια του Bill Paxton.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved