To Venom: The Last Dance έχει μόνο ξύλο και κυνήγι

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε αλλά μην περιμένεις να δεις αυτό που… όλοι περιμέναμε.

Το μεγάλο φινάλε του Venom franchise πλησιάζει καθώς η ταινία Venom: The Last Dance από τον τίτλο και μόνο προϊδεάζει ότι οι μέρες του Tom Hardy ως Eddie Brock και Venom φτάνουν στο τέλος τους. Ωστόσο αυτό θα γίνει μόνο με μια ταινία η οποία (ελπίζουμε) να ξεπλύνει το κακό Let there be Carnage που μας άφησε με το παράπονο.

Το θέμα είναι όμως ότι στη φάση που βρίσκεται ο Venom κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Όλοι όμως περιμένουν κάτι που από μόνο του φαντάζει σούπερ και είναι ίσως και το μόνο που έχει απομείνει από τον Lethal Protector. Να ανταμώσει με τον Spider-Man.

 

 

Άλλωστε, όπως υπονοήθηκε από τα post credit scenes της τελευταίας ταινίας αλλά και των φιλμ του MCU, o Eddie Brock βρέθηκε για λίγο στην ίδια διάσταση με τον Spider-Man του Tom Holland και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε διάδραση. Εκτός και αν τελικά θα τα… πει με εκείνον του Andrew Garfield ο οποίος αντιστοιχεί στον Spider-Man της δικής του πραγματικότητας.

 

 

Για την ώρα βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες καθώς από το τρέιλερ δεν βλέπουμε κάτι που να θυμίζει Spider-Man, καθώς Eddie και Venom τρέπονται σε φυγή τόσο από την ανθρωπότητα, όσο και από τα υπόλοιπα symbiotes τα οποία έχουν έρθει στη Γη και την απειλούν με εξαφάνιση.

Το Venom: The Last Dance θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου και πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach και Stephen Graham. Τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο έχει αναλάβει η Kelly Marcel​​, σε μία ιστορία της ίδιας και του Tom Hardy.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved