INTIME Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη;

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Λία Χριστάρα ένωσε ΠΑΟΚ και Άρη με τις δηλώσεις της.

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι μετά και την 9η αγωνιστική των Playoff της Super League και τα τελευταία αποτελέσματα, o φετινός τίτλος ανηφορίζει προς τη Θεσσαλονίκη. Μεγάλος κερδισμένος ο ΠΑΟΚ, που με την εμφατική του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, και η Τούμπα ζει και αναπνέει για το κυριακάτικο παιχνίδι στον Βικελίδης.

Σαφώς και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά όταν πας πρώτος την τελευταία αγωνιστική, είσαι αυτόματα και το φαβορί.

 

 

Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, Κύπελλο ο Άρης

Και να που τελικά φέτος υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη να φέρει δύο τίτλους στον Λευκό Πύργο. Ο πρώτος είναι το πρωτάθλημα, ο δεύτερος το Κύπελλο Ελλάδος λόγω της συμμετοχής του Άρη στον τελικό.

Η Θεσσαλονικιά ρεπόρτερ, μάλιστα, Λία Χριστάρα, ανέφερε με ενθουσιασμό κατά τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Συνδέσεις» και όντας μπροστά από τον Λευκό Πύργο, «Τι θα έρθει εδώ; Την Κυριακή, την Κυριακή!», με τον παρουσιαστή, Κώστα Παπαχλιμίντζο, να απαντά: «Εκεί την Κυριακή, πιθανώς θα υπάρξει μία υπερσυγκέντρωση πλήθους ομάδας της Θεσσαλονίκης».

Η ενθουσιώδης, Λία Χριστάρα πήρε και πάλι τον λόγο, λέγοντας: «Μπράβο Κώστα! Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα, θα παίξουμε με τον Άρη μέσα στην έδρα του που είναι πάρα πολύ καυτή, όμως θα πω ότι εκτός από την Κυριακή μακάρι να ξαναέχουμε εδώ πέρα πανηγύρια, λίγες ημέρες μετά, αυτή τη φορά από την ομάδα του Άρη αφού παίζει με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Και γιατί όχι για πρώτη φορά μα έρθουν και οι δύο οι κούπες εδώ... Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει».

 

 

Λέτε να γίνει αυτό το άτυπο νταμπλ της Θεσσαλονίκης φέτος; Με τον ΠΑΟΚ να έρχεται με φόρα και τρέλα στο Βικελίδης, αλλά και τον Άρη να βρίσκεται σε καλύτερη φάση από ότι ο Παναθηναϊκός, δεν είναι καθόλου απίθανο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved