Έχουμε κάθε λόγο να αδημονούμε για το «Last Dance» του Ayrton Senna

Το teaser της μίνι σειράς του Netflix, μας δίνει μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε για τον θρύλο της F1.

Είναι ίσως πολύ πιο πάνω και από τον Πελέ στην πυραμίδα σημαντικότητας των αθλητών-θρύλων της Βραζιλίας, όσο ιερόσυλο και αν ακούγεται. Σαφώς και το ποδόσφαιρο είναι η θρησκεία των Βραζιλιάνων, ο Ayrton Senna όμως έδινε ένα σημαντικό λόγο σε όλους τους συμπατριώτες του να στήνονται στις τηλεοράσεις τους για τα κυριακάτικα Grand Prix. Και ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά το σφοδρό τρακάρισμα στην πίστα της Ίμολα το 1994, ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει ότι ο «Θεός της Formula 1» δεν είναι πια ανάμεσά τους.

Διαβάστε εδώ όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Ayrton Senna.

Η σειρά για τον Ayrton Senna θα έρθει μέσα στο 2024, και θα φέρει ξανά στην επιφάνεια όλα όσα έκανε ο σπουδαίος άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

 

Η σύνοψη

Το Senna θα δείξει, για πρώτη φορά μέσα σε έξι συνολικά επεισόδια, το ταξίδι του Ayrton με θριάμβους, απογοητεύσεις, χαρές και λύπες, αποκαλύπτοντας την προσωπικότητα και τις προσωπικές του σχέσεις. Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 από την αρχή της αγωνιστικής του καριέρας, από τη μετακίνησή του στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford, μέχρι το τραγικό ατύχημά του στην Ίμολα της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο.

O Ayrton Senna δεν γνώριζε μόνο από ταχύτητα, γνώριζε κι από στυλ

Το καστ περιλαμβάνει τον Gabriel Leone στον ρόλο του πρωταγωνιστή, τον Xuxa (Pâmela Tomé), τον Alain Prost (Matt Mella), τον διευθυντή της ομάδας McLaren, Ron Dennis (Patrick Kennedy), τον Galvão Bueno (Gabriel Louchard), Alice Wegmann (Lilian Vasconcelos, η πρώτη σύζυγος του Ayrton), Camila Márdila (Vivianne Senna, η αδελφή του), Christian Malheiros (Maurinho, ο φίλος του), Gabriel Louchard (Galvão Bueno), Hugo Bonemer (Nelson Piquet), Julia Foti (Adriane Galisteu), Marco Ricca ("Maurão" Senna, ο πατέρας του) και Susana Ribeiro (Zaza Senna, η μητέρα του).

Ο Vicente Amorim είναι υπεύθυνος παραγωγής και συν-σκηνοθέτης της μίνι σειράς μαζί με την Julia Rezende.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved