Assosiated Press Μπορείς να φαντασείς ένα Fast & Furious χωρίς τον Vin Diesel;

Πριν από 22 χρόνια αυτό έμοιαζε πολύ πιθανό, καθώς άλλος προοριζόταν για Dom Toretto.

Μπορεί πλέον να μην είναι και η πλέον συμπαθητική φιγούρα στο Fast & Furious Franchise καθώς ο Dwayne «The Rock» Johnson δείχνει να έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, ωστόσο μην γελιόμαστε, η σειρά ταινιών ταχύτητας και δράσης δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τον Vin Diesel.

Σε μία ταινία έλειψε (2 Fast 2 Furious) και σε μια άλλη έκανε cameo εμφάνιση στο φινάλε (Tokyo Drift) και ακόμα μας κακοφαίνεται.

 

 

Ο «Αμόλυβδος», γνωστός και ως Dom Toretto είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς καμιά εικοσαριά περίπου χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας (2002) η σειρά θα συνεχιζόταν και θα αποκτούσε μέχρι και spin-off (Hobbs and Shaw).

Παρόλα αυτά η παραγωγή αλλιώς τα είχε σχεδιάσει και αλλιώς της ήρθαν τελικά (και μάλλον για καλό).

Πού πήγαν άραγε οι φημισμένοι κοιλιακοί του Vin Diesel;

Ο Vin Diesel δεν ήταν η πρώτη επιλογή

Πώς θα σου φαινόταν ένας Dom Toretto όχι όμως με το πρόσωπο του Vin Diesel; Ακούγεται εξωφρενικό έτσι; Και όμως, όπως συνηθίζεται σε πολλές μεγάλες παραγωγές ταινιών ή σίριαλ, αλλιώς ήταν το original πλάνο για τον Toretto, αλλιώς τους ήρθε. Ο εκλεκτός μάλιστα για τον ρόλο δεν ήταν καν καραφλός, ούτε και μειώδης παρόλα αυτά ξεχώριζε για το άγριο μάτι του.

Ήταν ο Timothy Olyphant του Deadwood και του Justified.

 

 

Παρόλα αυτά ο Olyphant απέρριψε τότε τον ρόλο και ο παραγωγός Neil H. Mortiz συμφώνησε με τον Diesel, παρότι είχε και αυτός ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δεχτεί. Τελικώς κάθισε με τους σεναριογράφους Erik Bergquist - David Ayer και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του Dom όπως τον ξέρουμε σήμερα.

 

 

Μάλιστα σύμφωνα με το Entertainment Weekly η επιλογή του Olyphant ως Toretto δεν θα ήταν το μόνο διαφορετικό σε σχέση με όσα έχουμε δει μετά από τόσες ταινίες του Fast & Furious μέχρι σήμερα.

Το παρακάτω άλμπουμ αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες διαφορές:

 

 

Όλα για καλό φαίνεται ότι γίνονται. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved