A Spy Among Friends: O Damien Lewis πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο κατασκοπευτικό σκάνδαλο

Η ιστορία των Cambridge Five και του Kim Philby έρχεται στη μικρή οθόνη. 

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ’ όταν γνωρίσαμε καλύτερα τον Damian Lewis χάρη στη συμμετοχή του στην ταινία «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη. Μετά την αποχώρηση του από τη σειρά Billions στην οποία έπαιζε τον περιβόητο Bobby Axelrod, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν που θα παίξει στη συνέχεια.

Η συμμετοχή του στις «Νύφες» όμως μόνο τυχαία δεν ήταν. Το ταλέντο και η ιδιαίτερη γοητεία του εντυπωσιακού κοκκινομάλλη ηθοποιού είχαν ήδη αναδειχθεί στο χώρο του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης.

Η απάντηση για το που θα παίξει μετά ήρθε αρκετά σύντομα: θα είναι μαζί με τον Guy Pearce στο BritBox limited series με την ονομασία A Spy Among Friends. Αυτό φυσικά μας χαροποιεί μιας και λατρεύουμε τους κατασκόπους. Η σειρά θα είναι βασισμένη σε ένα best seller βιβλίο που το έχει γράψει ο διάσημος συγγραφέας Ben Macintyre.

 

 
 

Η σειρά θα λέει την πραγματική ιστορία ενός Βρετανού πράκτορα με το όνομα Nicholas Elliot (Damien Lewis) και του Secret Intelligence Service κατασκόπου/KGB double Kim Philby (Guy Pearce).

Όσον αφορά τον χώρο της τηλεόρασης, ο Lewis είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους και αγαπητούς ηθοποιούς που κινούνται σ’ αυτόν.

 

 
 

Εδώ και χρόνια η πορεία του είναι ανοδική, με τον ηθοποιό να υποδύεται πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές που αφήνουν το στίγμα τους. Πάντως όμως εμείς περιμένουμε με αγωνία την νέα αυτή σειρά.

Δες εδώ μερικές στιγμές από τη νέα σειρά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved