Δυστυχώς, τα πιο ωραία φαγητά είναι αυτά τα οποία λερώνουν. Σκεφτείτε πόσες φορές φτιάξατε το αγαπημένο σας φαγητό, το απολαύσατε, αλλά μετά έπρεπε να καθαρίσετε για αρκετή ώρα όσα άφησε πίσω του κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Όπως και να το κάνουμε, αυτές οι φορές είναι πολλές.
Λίπη, σάλτσες στα πιάτα αλλά και στα σκεύη που χρησιμοποιήσατε για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλατε, είναι από αυτά που καλούμαστε να καθαρίσουμε μετά από κάθε γεύμα. Όλα όμως μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα με αυτό το κόλπο που θα διαβάσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
PHOTO GALLERY

Photo 1/5
Θα χρειαστείτε ένα μεταλλικό σύρμα. Μετά…

Photo 2/5
Βάλτε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα.

Photo 3/5
Ένα φλιτζάνι ξίδι και αφήστε το να βράσει.

Photo 4/5
Μόλις βράσει το μίγμα, προσθέστε 2-3 κ.σ. μαγειρική σόδα. Τελος…

Photo 5/5
Τρίψτε για 30 δευτερόλεπτα με το μεταλλικό σύρμα.