Instagram Glagios Ο Γιώργος Λάγιος δεν σοκάρεται από τα περιστατικά παραβατικότητας των ανηλίκων

Ο γνωστός ψυχοθεραπευτής με μία ανάρτησή του έδωσε την απάντηση σε όλα όσα γίνονται γύρω από τη βία των ανηλίκων.

«Ένα στα τρία παιδιά αμελείται ή κακοποιείται σύμφωνα με την βιβλιογραφία», είπε ο καταιγιστικός όπως πάντα, ψυχοθεραπευτής/σεξολόγος και σύμβουλος ψυχικής υγείας, Γιώργος Λάγιος σε ένα από τα τελευταία του βίντεο-post στο Instagram. Όπως μας έχει συνηθίσει, δεν έκρυψε λόγια, ούτε και χάιδεψε αφτιά, αλλά είπε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτό που όλοι βλέπουμε αλλά δεν θέλουμε να παραδεχτούμε γύρω από την έξαρση της βίας που έχει ξεσπάσει τελευταία μεταξύ ανηλίκων.

Γιατί φοβόμαστε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τη βία μεταξύ ανηλίκων;

Γιώργος Λάγιος: Για περιπτώσεις όπως της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν υπάρχει σωφρονισμός

Διότι σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν πρέπει να σοκαριζόμαστε… γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει. Απλώς καθόμαστε και περιμένουμε να τα ακούσουμε όλα στην τηλεόραση».

Μέσα στο βίντεο ο Γιώργος Λάγιος, ρίχνει στην εξίσωση τις μεταβλητές κλειδιά, όπως «υπάρχουν 2000 καταγγελίας τον μήνα για ενδοοικογενειακή βία», «τα παιδιά μιμούνται ό,τι βλέπουν στο σπίτι» ή ακόμα ότι «δεν υπάρχει μέτρο πρόληψης για τους… γονείς».

 

Ο Γιώργος Λάγιος θέλει να αναρωτηθείς αν είσαι καλός πατέρας

Αφιερώστε ένα λεπτό στο συγκεκριμένο βίντεο και θα καταλάβετε ότι στο φινάλε η ερώτηση δεν είναι «τι είναι αυτό που πυροδοτεί τη βία ανάμεσα στους ανηλίκους» αλλά «τι να πρωτοπρολάβει να σώσει η αστυνομία όταν το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι γονείς;».  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved