«Courtesy of the Gentleman at the Bar»: Η φάρσα του Brad Pitt δεν θα παλιώσει ποτέ

Πώς ένα σκετσάκι στο The Tonight Show έγινε το απόλυτο viral.

Δεν είναι ότι βλέπουμε φανατικά Jimmy Fallon στην Ελλάδα, ωστόσο, όταν έχει εκπομπή στο The Tonight Show, έχει πάντα υπέροχες ιδέες να μοιραστεί με τον κόσμο. Από τις συνεντεύξεις του, τις ατάκες του, μέχρι και τα παιχνίδια που κάνει με τον κόσμο.

 Για τον Jimmy Fallon δεν υπάρχει βαρετή ώρα

 

Ένα επεισόδιο όμως μας έχει κλέψει την καρδιά. Για την ακρίβεια ένα σκετσάκι-φάρσα. 

O Brad Pitt έχει το χιούμορ που πρέπει να έχεις και εσύ

«Εγώ κερνάω Jimmy». «Όχι εγώ κερνάω Brad...»

Με τόσα scrollαρίσματα που κάνεις καθημερινά στα social media, είναι δεδομένο ότι έχει δει το συγκεκριμένο βιντεάκι σε κάποιο Reel. Ήταν η μέρα που ο Jimmy ήθελε να φέρει τον Brad Pitt στο στούντιο του για συνέντευξη, αλλά βρήκε έναν εξαιρετικό τρόπο να τον παρουσιάσει στο κοινό.

Άλλωστε ποιο το νόημα μιας απλής, κοινότυπης συνέντευξης, μπροστά σε ένα ωραία γυρισμένο βίντεο με αστείο περιεχόμενο και τους δύο πρωταγωνιστές εντός αυτού;

 

brad pitt jimmy fallon

 

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν που μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές, ο Jimmy Fallon απολαμβάνει το φαγητό του σε ένα εστιατόριο, μέχρι που έρχεται ο σερβιτόρος με ένα ποτό στο χέρι, λέγοντάς του ότι είναι «κερασμένο από τον gentleman στο μπαρ». Η κάμερα αλλάζει πλάνο και αποκαλύπτει ότι ο μυστηριώδης gentleman είναι ο Brad Pitt που γεμάτος χαμόγελο στέλνει τα χαιρετίσματά του στον διάσημο παρουσιαστή.

Δεν περνάνε λίγα δευτερόλεπτα όμως, και ο Jimmy Fallon στέλνει ένα πιο ακριβό ποτό στον Brad Pitt και του στέλνει ξανά χαιρετίσματα. Όταν ο εγωισμός είναι μεγάλος, τύφλα να έχουν τα χρήματα, και οι Fallon-Pitt συνεχίζουν τα κεράσματα, μέχρι που δεν χωράει τίποτα άλλο η κοιλιά τους. Ή το πορτοφόλι τους. Ένα βιντεάκι που σε όλους φτιάχνει τη μέρα. Courtesy of Ratpack...

Brad Pitt είσαι στα αλήθεια 60 χρονών;

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved