associated press Το στιλ του Mark Strong είναι πιο δυνατό από το όνομά του

Ο Carmine Falcone του “The Penguin” δε θέλει να τον αντιγράψεις αλλά να βρεις τη δική σου αλήθεια.

Ένας πιγκουίνος με κίτρινα μάτια είναι και επίσημα το “Πουλί της Χρονιάς” στη Νέα Ζηλανδία, μετά από ψηφοφορία που διοργάνωσε η Forest & Bird. Και αυτή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη διαφήμιση για το “The Penguin” που θα κάνει πρεμιέρα στο Vodafone TV μέσω του Max. Τη νέα σειρά από το saga του "The Batman" του Matt Reeves, στην οποία ακολουθούμε τον Oz Cobb (ή αλλιώς The Penguin) του Colin Farrell καθώς προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία του υπόκοσμου της Gotham City. Μετά την επιτυχία του Joker, ένας Πιγκουίνος κρίθηκε επιβεβλημένος. Οι ιστορίες των Supervillains γοητεύουν το κοινό. Οι καταδικασμένοι να ηττηθούν, οι χαμένοι από τη φύση τους, οι τσακισμένοι από το σύστημα, εκείνοι τέλος πάντων που η κοινωνία τους έχει στο περιθώριο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δε θα τους συναντήσεις μόνο στην Gotham City.

 

 

Για όλα όσα θα διαδραματιστούν στο “The Penguin” θα έχουμε, προσεχώς, ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο, πριν πατήσουμε το play, θα ζεστάνουμε λίγο τις μηχανές και θα μπούμε σε mood, ακολουθώντας ένα outsider. Συγκεκριμένα τον άνθρωπο που θα ενσαρκώσει τον Carmine Falcone. Τον γοητευτικό ηθοποιό Mark Strong που θα πάρει τη θέση του John Turturro. Ο γεννηθείς στις 5 Αυγούστου του 1963 στο Λονδίνο και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο άνδρας που σε ψαρώνει από το πρώτο λεπτό.

 

MarkStrong6

 

Δεν είναι μόνο η επιβλητική εμφάνισή του καθότι βλέπει τον κόσμο από τα 188 εκατοστά. Ο  Βρετανός καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει το βλέμμα της προειδοποίησης. Εκείνο το red flag, την κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να ξεπεράσεις. Κρατά τις αποστάσεις και σου συνιστά αθορύβως να το πράξεις κι εσύ. Αν πλησιάσεις, κάηκες. Αυτό το ήρεμο αλλά και ταυτόχρονα παγωμένο βλέμμα που κόβει σαν διαμάντι.

 

 

MarkStrong4

 

Εμπνέει αυτοπεποίθηση, δεν πίνει θάλασσα στα ζόρικα, γνωρίζει πότε να ανεβάσει την ένταση. Ο Mark Strong είναι αδικημένος. Μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει σε σαιξπηρική κωμωδία και σε ταινία δράσης. Ένας από τους καλλιτέχνες που δεν έχουν αποκτήσει το hype που τους αξίζει σε συνάρτηση με το ταλέντο τους. Ίσως να μην το επιδίωξε και ποτέ. Εξάλλου δεν είναι για όλους αυτή η λαμπερή φαρσοκωμωδία του star system. 

 

MarkStrong

 

Την ίδια στιγμή ο 61χρονος Λονδρέζος έχει πολλά να μας διδάξει αναφορικά με την εικόνα του. Το στιλ που έχει υιοθετήσει έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την προσωπικότητά του. Είναι cool και γνωρίζει την κατάλληλη στιγμή που θα γίνει elegant. Κάθε του εμφάνιση είναι μία ωδή στο βρετανικό στιλ και στα όσα πρεσβεύει. Ο Mark Strong δε σου ζητάει να τον αντιγράψεις αλλά να ανακαλύψεις τη δική σου αλήθεια και ύστερα αυτό να βγει προς τα έξω. Από τον τρόπο που κινείσαι, από τα ενδιαφέροντά σου, απ’ όσα πρεσβεύεις, από την γκαρνταρόμπα σου. Όλα, τελικά, είναι θέμα στιλ.

 

MarkStrong2



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved