associated press Είναι ο Drew Starkey ο νέος καρδιοκατακτητής του Hollywood;

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ιδανικός career-maker, Luca Guadagnino, του έδωσε το χρίσμα. Αυτό που απομένει είναι να επιβεβαιώσει τον τίτλο.

Ένα ψιλόλιγνο αγόρι με φρέσκο πρόσωπο και αέρα superstar εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας. Έχει επιλέξει ένα navy κοστούμι με μαύρο πέτο που φέρει την υπογραφή του ισπανικού οίκου μόδας Loewe, ένα λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα και κρύβει τα μπλε μάτια του πίσω από ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου με στρογγυλούς φακούς. Κοιτάζει τον κόσμο από τα 188 εκατοστά και μαγνητίζει τα βλέμματα. Δεν είναι απροσπέλαστος, ούτε απρόσιτος. Ωστόσο εκπέμπει αυτό το απόκοσμο, λες και έχει λουστεί με αυτήν την αστερόσκονη που ακολουθεί όλους τους πραγματικούς star. 

Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 1993 στο Ashville στη Βόρεια Καρολίνα και βάλθηκε να επιβεβαιώσει όλα τα κλισέ που συνοδεύουν τους “Σκορπιούς”: Γοητευτικός, αποφασιστικός και sexy. Βέβαια είναι και εκδικητικό ζώδιο, ωστόσο αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί την πρώην του. Ο λόγος για τον Drew Starkey ή αλλιώς τον νέο καρδιοκατακτητή του Hollywood. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως Rafe Cameron στη μεγάλη επιτυχία του Netflix, "Outer Banks" και τώρα έφτασε η στιγμή για το πρώτο μεγάλο βήμα στη μεγάλη οθόνη: Πρωταγωνιστικός ρόλο στο Queer το πλευρό του Daniel Craig. Καθόλου άσχημα για τον 30χρονο ταλαντούχο ηθοποιό που έχει την ευλογία να συνεργαστεί με τον ίσως πιο θρυλικό James Bond και έχει πάρει το χρίσμα από τον Luca Guadagnino. Τον καταξιωμένο σκηνοθέτη που χτίζει ένα status ως τον ιδανικό career-maker για νέους ηθοποιούς. Οι Timothee Chalamet, Josh O’Connor και Taylor Russell είναι τα τέκνα του και στο σήμερα ο σκηνοθέτης του “The Challengers” βλέπει στο καθαρό πρόσωπο του Drew Starkey τον επόμενο καρδιοκατακτητή του Hollywood.

 

Drew Starkey3

 

Μπορεί ο Drew να φορέσει το στέμμα του Βασιλιά και να γίνει αφίσα στο δωμάτιο κάθε έφηβης; Την απάντηση τη δίνει πάντα η ίδια η ζωή αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν έχει αυτό το ξεχωριστό του Brad Pitt που λάμπει λες και έχει καταπιεί έναν ολόκληρο γαλαξία. Δεν χρειάζεται να έχεις το έντονο βλέμμα του Idris Elba, τα μπλε μάτια του Alain Delon ή τους γοφούς του Elvis Presley. 

 

 

Η σεξουαλικότητα είναι κάτι το ρευστό. Κάθε εποχή έχει τον δικό της καρδιοκατακτητή και εμπνέει ένα είδος λατρείας εμποτισμένη με λαγνεία που παρασύρεται από εμμονή. Οι καρδιοκατακτητές εκτός από αντικείμενο πόθου είναι και ένα κοινωνικοπολιτισμικό βαρόμετρο. Αποτελούν τη μεταβαλλόμενη  φύση της αρρενωπότητας, της σεξουαλικότητας και της επιθυμίας. Αυτά που γοητεύουν τις γυναίκες κάθε εποχής, δείχνουν και ποιες είναι οι τάσεις της εκάστοτε εποχής. Την δεκαετία του ’50 είχαμε τα επαναστατικά και «κακά αγόρια» όπως ο Marlon Brando, ο Elvis και ο James Dean. Την δεκαετία του ’80 τους Patrick Swayze και Rob Lowe, την δεκαετία του ’90 τα αδύνατα όμορφα αγόρια με τα έντονα ζυγωματικά, όπως ο Leonardo DiCaprio και ο Jared Leto. Πριν σχεδόν έναν χρόνο ήταν ο “daddy” Pedro Pascal το “πιάτο ημέρας”. Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα να φοράει το στέμμα του καρδιοκατακτητή; Αν πρέπει αναγκαστικά να το προσδιορίσουμε, είναι αυτό το κάτι  ανεπανάληπτο, αυτό που σπάει τις νόρμες της εποχής και “διαλύει” οτιδήποτε κοινότοπο. Στο σήμερα ένας άνδρας με μη τοξική αρρενωπότητα είναι ο άνδρας που κάνει τα πόδια των γυναικών να κόβονται και να επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό του.

 

Drew Starkey4

 

Ο Drew Starkey είναι cool. Γνωρίζει ότι είναι ωραίος και μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη. Είναι ανεπιτήδευτα sexy. Είναι όμορφος και αισθάνεται καλά με όλο αυτό, χωρίς να γίνεται αλαζόνας. Δεν προσποιείται. Έχει αυτοπεποίθηση, αγκαλιάζει τη σεξουαλικότητά του, διευρύνει τους ορίζοντές του και είναι επαναστατικά σκεπτόμενος. Ένας forward thinker άνδρας που εμπνέει εμπιστοσύνη. Τι άλλο να ζητήσει μία γυναίκα από έναν φιλόδοξο, όμορφο άνδρα που προσφέρει ασφάλεια; 

 

Drew Starkey2

 

Δυστυχώς για εσάς κορίτσια, αυτή είναι μία ερώτηση που μπορεί να απαντήσει καλύτερα η συνάδελφός του, Odessa A'zion. Όσο και να λένε ότι απλώς είναι δύο καλοί φίλοι, ο έρωτας δεν κρύβεται. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυφτεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved