Assosiated Press Αφού ενώθηκαν οι Oasis τότε για όλους και όλα υπάρχει ελπίδα

Πέντε αταίριαστες καταστάσεις που μόνο το Oasis Effect μπορεί να μονιάσει. 

Δεν είναι το reunion που χρειαζόμασταν -αυτό των Oasis- αλλά αυτό που μας έδωσε ελπίδα ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τα αδέρφια Gallagher γκρίνιαξαν πολύ, πλακώθηκαν μεταξύ τους, μας τα έκαναν «μπαλόνια» κανονικά και τελικώς διέλυσαν την μπάντα που τους έκανε γνωστούς σε όλο τον κόσμο και που μας έδωσαν ειμβληματικά τραγούδια όπως το Wonderwall ή Don’t Look Back in Anger

 

 

Δεν ξέρουμε τι έγινε ακριβώς, τα παιδιά έβαλαν νερό στο κρασί τους και η μπάντα ενώθηκε μετά από 15 χρόνια από τη διάλυσή της, σε ένα νέο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Και όχι μόνο ενώθηκαν, αλλά ξεκινάνε και περιοδείες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Ο κόσμος ζει και αναπνέει για να τους ξαναδεί στη σκηνή, εμείς από την άλλη μετά το συγκεκριμένο reunion είμαστε πεπεισμένοι ότι πλέον υπάρχει ξεκάθαρα ένα Oasis Effect στην ατμόσφαιρα. Σαν μια ειδική ενέργεια που κάνει ακόμα και τους ορκισμένους εχθρούς να αλληλοαγαπηθούν.

Ποιος σώφρων άνθρωπος μπορεί να θέλει πραγματικά ένα reunion των Oasis;

Και αφού η μπάντα από το Manchester κατάφερε να ενωθεί έχουμε ελπίδες για 5 ακόμα αταίριαστες καταστάσεις που μπορεί επιτέλους να πραγματοποιηθούν.

Υ.Γ. Θα θέλαμε πολύ να βάλουμε μέσα σε αυτά την επίλυση διπλωματικών διαφορών, αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε χιούμορ με αυτά τα θέματα.

 

Άνετο και δωρεάν πάρκινγκ για όλους Σάββατο βράδυ στο Σύνταγμα

Μένεις στα Βόρεια Προάστια και θες να βγεις στο κέντρο της Αθήνας; Κανένα πρόβλημα, πάρε το αμαξάκι σου και σε ένα τέταρτο είσαι στα πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, ψάχνοντας πάρκινγκ. Και αυτό δεν θα σου πάρει και πολύ ώρα. Σύντομα θα είσαι παρκαρισμένος, νόμιμα σε μια από τις πολλές κενές θέσεις που θα βρεις. Μην ακούς αυτούς τους κακοπροαίρετους που σου λένε Σάββατο βράδυ να μην κουνήσεις το αμάξι λες και θα γίνεται της κακομοίρας στους δρόμους.

 

 

Φανατικός vegan λατρεύει τον Piers Morgan

Είναι σαν να λέμε ότι η Γη δεν ασκεί έλξη στα σώματα που βρίσκονται στην ατμόσφαιρά της, ότι το σχήμα της είναι επίπεδο,  πως ο Περικλής κατάγεται από την Αφρική ή ότι ο καπιταλισμός είναι κομμάτι της Αριστερής ιδεολογίας. Γιατί αυτός ο πρόλογος; Μα για να τονίσουμε πως οι πιθανότητες ένας vegan να λατρεύει τον «vegan hater» Piers Morgan είναι αμελητέα στα όρια της μηδενικής. Αλλά εδώ ξανάσμιξαν οι Oasis, επομένως υπάρχει ελπίδα να δούμε vegan να παραδέχεται ότι βλέπει φανατικά Piers Morgan τρώγοντας beef burger. Το Oasis effect φταίει.

 

 

Το Bennifer επιστρέφει

Μην μπερδεύεσαι, δεν υπονοούμε ότι δεν έχει τελειώσει το ειδύλλιο Ben Affleck και Jennifer Lopez, αλλά σύντομα βλέπουμε την Jennifer Lopez να επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση του Ben, ειδικά τώρα που έμαθε ότι τον περιτριγυρίζει μία Kennedy. Ε όχι, να της τον βουτήξει άλλη τραγουδίστρια, και μάλιστα, χειρότερή της. Για όσους βιάστηκαν να υποθέσουν ότι το Bennifer έριξε αυλαία, εμείς είμαστε βέβαιοι ότι κάνει απλώς ένα διάλειμμα. Και σε 15 χρόνια θα είναι και πάλι μαζί. 

 

Ποια είναι η Kick Kennedy που φλερτάρει με τον Ben Affleck τελευταία; 

Φθηνές τιμές ακτοπλοϊκών και καταλύματα για όλους

Ένας καλοκαιρινός παράδεισος είναι η Ελλάδα. Καταλύματα φτηνά και προσιτά για όλους, με τιμές που διαφημίζονται ως «οι καλύτερες της αγοράς» με τη διαφορά ότι είναι όντως τόσο καλές, σε βαθμό που αρκετοί μένουν δύο ολόκληρες βδομάδες στο νησί. Και το καλύτερο; Έχουν κλείσει εισιτήριο μαζί με τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας γιατί πρέπει κάπως να χωρέσουν τα ξαδέρφια, οι θείοι και η γιαγιά που έρχονται με το γρήγορο κιόλας βαπόρι. Παράδεισος λέμε η καλοκαιρινή Ελλάδα, τόσο σε τοπία, όσο και σε τιμές. 

 

 

Φιλικό παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με μονιασμένους φιλάθλους

Αφού οι Ευρωπαϊκοί αγώνες έχουν ακριβό εισιτήριο, οι ομάδες αποφάσισαν για πρόβα τζενεράλε εν όψει της νέας σεζόν να παίξουν φιλικό παιχνίδι με ελεύθερη κιόλας είσοδο, ώστε «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι -ακόμα και ΑΕΚτζήδες ή ΠΑΟΚτζήδες μπορούν να έρθουν άμα θέλουν- να παρακολουθήσουν αγκαλίτσα ένα παιχνίδι χωρίς ένταση, με μοναδικό σκοπό να απολαύσουν τη γιορτή. Μάλλον ούτε με το Oasis Effect δεν παίζει.

 Ο τύπος που έκανε το λάθος να πάρει για πρώτη φορά το κορίτσι του σε σε ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved