Το «Τελειώνει με εμάς» τελειώνει και την Μπλέικ Λάιβλι;

Είναι τελικά η στάση της «ικανή» να τελειώσει την καριέρα της; 

Τι έχει πάει τόσο λάθος με τη Μπλέικ Λάιβλι και από εκεί που βρισκόταν σε έναν ξεχωριστό θρόνο στο Χόλιγουντ ξαφνικά φλερτάρει με το cancel;

Πώς η νέα ταινία της που πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία την έκανε να τελειώσει η λάμψη της ή μάλλον για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τελείωσε η λάμψη της; Ας το δούμε το χρονικό της πτώσης της, γιατί σαφέστατα μιλάμε για πτώση αφού το coolness της φαίνεται να έχει πάει περίπατο.

Παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον Ράιαν Ρόντνεϊ Ρέινολντς και μητέρα τεσσάρων παιδιών φαινόταν να είναι μία από τις υγιής προσωπικότητες στο Χόλιγουντ. Όμορφη, cool, fashion icon όλα τα συνδύαζε μέχρι που η πτώση της ξεκίνησε ανορθόδοξα με την προώθηση της ταινίας της.

Η Blake Lively έκανε μέχρι και τους άντρες να βλέπουν «Gossip Girl»

To «Ends With Us», «Τελειώνει με εμάς», είναι η κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου best-seller της Colleen Hoover, που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 29 Αυγούστου. Και η στάση της ηθοποιού απέναντι στο ακανθώδες ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας έχει εξοργίσει ακόμη και τους θαυμαστές της.

 

 

Το άλλοτε «Gossip Girl» βρίσκεται αντιμέτωπη με βροχή αρνητικών σχολίων, καθώς όχι μόνο δεν πείθει με τις συνεντεύξεις της, αλλά εξαγριώνει και το κοινό της. Η ταινία διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία παγιδεύεται στον φαύλο κύκλο του διαγενεακού τραύματος.

Η ιστορία έχει ως εξής: Η πρωταγωνίστρια θρηνώντας τον χαμό του κακοποιητικού πατέρα της, γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Όλα θα αλλάξουν όταν εκείνος ξεκινήσει να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα, εκείνου του κακοποιητή. H πρωταγωνίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με τον δαίμονα των παιδικών της χρόνων, μόνο που τώρα είναι παντρεμένη με εκείνον και από αυτό το σημείο η ταινία δείχνει το πώς καταφέρνει να αποδράσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια με όλες τις προσπάθειες που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο για να εξαλειφθούν αυτά τα γεγονότα, αλλά και η σοβαρότητα του θέματος χρειάζεται μία πολύ συγκεκριμένη στάση και τοποθέτηση. Ακόμη και η παραμικρή λέξη μπορεί να φέρει έστω και μία παρανόηση, κάτι που η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει αντιληφθεί. Αυτό από μόνο του μειώνει την ίδια ως προσωπικότητα, αλλά και την ερμηνεία της. Αν δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τα βαθύτερα κοινωνικά νοήματα της ταινίας, οι μάνατζερ της κάτι δεν της έμαθαν καλά. Και από εκεί που η ταινία θα έπρεπε να μελετηθεί για να μπορέσουμε να προλάβουμε καταστάσεις, υποβαθμίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης.

 

 

Δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα του ρόλου της

Η συμπεριφορά της σε σχέση με την προώθηση της ταινίας δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει καταλάβει τι προωθεί. Μάλιστα πέρα από πρωταγωνίστρια είναι και η εκτελεστική παραγωγός της ταινίας, όπου ανέλαβε και το μεγαλύτερο κομμάτι της προώθησής της.

Η Λάιβλι προωθεί το «It Ends With Us» σαν μία ανάλαφρη, διασκεδαστική romcom, όπου παρότρυνε τα κορίτσια να φορέσουν τα ωραία τους τα φορέματα και να πάνε σινεμά: «Πάρτε τους φίλους σας, φορέστε τα φλοράλ σας και πηγαίνετε να το δείτε». Γενικά, το promotion της ήταν εύθυμο και χαριτωμένο με την ίδια να μιλάει παράλληλα, για τα ωραία ρούχα που φοράει, να προωθεί τόσο τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών που μόλις λάνσαρε αλλά και το gin brand του συζύγου της.

 

@itendswithusmovie ???? ???? ???????. ???? ???? ???????. #ItEndsWithUsMovie ♬ original sound - It Ends With Us

Tο ελληνικό νησί που αγάπησε τόσο πολύ το Χόλιγουντ

Ειδικότερα, στις ατελείωτες συνεντεύξεις που έδωσε μιλάει αποκλειστικά και μόνο για το πώς βίωσε η ίδια την ταινία, για τα ρούχα που φόρεσε (σε περίπτωση που δεν το εμπεδώσατε τα περισσότερα ήταν από την ντουλάπα της).

Στην αντίπερα όχθη ο συμπρωταγωνιστής της Τζέιμς Μπαλντόνι περνάει το δικό του μήνυμα προς τα θύματα που βιώνουν λεκτική και σωματική βία. Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται ότι δεν έχουν καλές σχέσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το γεγονός πως εμφανίζονται μόνοι τους στην προώθηση της ταινίας. Μάλιστα, υπάρχουν κατηγορίες για τη συμπεριφορά της Λέιβλι απέναντι στον συμπρωταγωνιστή της.

Το παράδοξο ή και όχι; Το «It Ends With Us» σαρώνει στο box office και φαίνεται πως σε επίπεδο μάρκετινγκ, Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το hype του Deadpool για να αναδείξουν το It Ends With Us. Έτσι, η ταινία σε λίγες μόνο ημέρες έχει πάνω από 200 εκατομμύρια έσοδα, καλύπτοντας τα έξοδα της και το marketing budget.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved