Assosiated Press H επιστροφή του Robert Downey στο MCU ήρθε με κρότο και με μεγάλο τίμημα

Ο Iron Man της καρδιάς μας μεταμορφώνεται στον μεγάλο κακό του Multiverse Saga.

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι το πρόσωπο του Robert Downey Jr. έχει συνυφαστεί με το MCU, καθώς κατάφερε να πάρει τον Iron Man από τα αλώνια και να τον κάνει πρωτοκλασάτο superhero.

 

 

Εδώ και πολλούς μήνες αιωρείτο πάνω από τα κεφάλια μας ότι ο πρόσφατα οσκαρικός ηθοποιός μπορεί να επιστρέψει στο MCU και από την στιγμή που βρισκόμαστε στην εποχή του Multiverse, ακόμα και οι θανόντες ήρωες επιτρέπεται ξυπνήσουν και πάλι.

Το είδαμε και στο Deadpool & Wolverine.

Και όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άντρας του MCU κατά τη διάρκεια της Comic-Con, Kevin Feige λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή είσοδο του Deadpool & Wolverine στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Robert Downey Jr. επιστρέφει για να γίνει ξανά το πρόσωπο του σύμπαντος. Μια δήλωση που έκανε κρότο, μια ανάρτηση που έκανε πάταγο στα social media με εκατομμύρια views, τόσο για τους λόγους της είδησης, κυρίως όμως για το «τίμημα» πίσω από αυτήν.

 

 

Και ο λόγος είναι ότι δεν θα επιστρέψει ως Iron Man, αλλά ως ο νέος μεγάλος κακός του σύμπαντος, Doctor Doom. Παρόλα αυτά, στην Comic Con ο ενθουσιασμός ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλος μόλις έγινε η αποκάλυψη του νέου Doctor Doom.

Δείτε το βίντεο στο Instagram του Robert Downey Jr. παρακάτω:

 

 

Στη συγκεκριμένη βραδιά επίσης, ανακοινώθηκε επιτέλους ο τίτλος της πέμπτης ταινίας Avengers που μετά την απόλυση του Jonathan Majors έσβησαν εντελώς από το χάρτη τον Kang the Conqueror, και ο τίτλος θα λέγεται Doomsday. Με λίγα λόγια, ο Victor von Doom του MCU θα είναι το μεγάλο κεφάλι του σύμπαντος της Marvel και ο κακός για τις ταινίες Avengers: Doomsday και Avengers: Secret Wars που θα δούμε το 2026 και 2027 αντίστοιχα.

Θα τον δούμε άραγε νωρίτερα από αυτές στο φιλμ των Fantastic Four ή εκεί απλώς θα έχουμε τελικά την εισαγωγή του Galactus; Ποιος ξέρει.

Εμείς θέλουμε επιτέλους να δούμε την Vanessa Kirby ως Sue Storm.

Το θέμα είναι ότι ο Robert Downey Jr. επιστρέφει για να επαναφέρει το MCU εκεί που το είχε αφήσει. Στην κορυφή. Θα το καταφέρει όμως ως supervillain;

Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, μπορείς να χωνέψεις τον αγαπημένο σου superhero να μετατρέπεται σε supervillain; Μέχρι το Avengers: Doomsday το 2026 έχουμε καιρό να το συνειδητοποιήσουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved