Chris Evans πάρε την ασπίδα σου και γύρνα πίσω

Οι φήμες για τη νέα σειρά του Captain America, του ορθόδοξου, μόνο υπέροχες μπορούν να είναι.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Για έναν ήρωα όπως ο Captain America που αφορά εξ’ ολοκλήρου την Αμερική από γεννησιμιού του, τον αγαπήσαμε πολύ μέσα από τα κόμιξ, όσο και αν μας λέγανε οι άσχετοι υποχείρια της αμερικανικής προπαγάνδας. Και παρότι ο Steve Rodgers δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ μόνο για την Αμερική αλλά για τον κόσμο ολάκερο, είναι ξεκάθαρο πως ο ήρωας γνώρισε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα την τελευταία δεκαετία χάρη σε αυτόν εδώ τον τύπο.

 

 

Ναι αυτή είναι η αλήθεια. Ο Chris Evans υπήρξε μια απίστευτη δικαίωση τόσο για εμάς όσο και για τον εαυτό του. Από τις χαζοκομεντί και κάτι ταινίες της πλάκας, έγινε ορόσημο των Avengers σε ένα ρόλο που ποτέ δεν περιμέναμε να τον ξεχωρίσουμε. Ο Captain America της καρδιάς μας έγινε αναπόσπαστο κομμάτι των ταινιών της Marvel και μας είναι υπερβολικά δύσκολο να φανταστούμε τον οποιονδήποτε άλλο σε αυτό το ρόλο. Πέρα του ότι ο ήρωας είχε «ζουμί» από μόνος του, η υποκριτική του Chris Evans ήταν εξαιρετική για ταινία δράσης. Και όχι μόνο τον ξεχωρίζουμε, αλλά μας λείπει κιόλας.

Για όλα τα παραπάνω και μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά του, θέλουμε μόνο ένα πράγμα. Να ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο ρόλο του Captain America. Σύμφωνα με το ComicBasics οι παραγωγοί εξετάζουν την επιστροφή του Steve Rodgers -και του Chris Evans προφανώς- με ένα limited series. Δεν γνωρίζουμε πολλά παρά μόνο ότι θα έχει να κάνει με την επιστροφή των Infinity Stones. Ας μην ξεχνάμε πως στο Endgame αποφάσισε να ζήσει τη ζωή του με την Peggy Carter, αλλά αφού πρώτα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Κάτι που φαίνεται ότι θα εστιάσει το σενάριο και θα δούμε όλη εκείνη την περιπέτεια που, προφανώς, δεν καταφέραμε να δούμε με το κβαντομηχανικό του ταξίδι.

 

 

Ένας άλλος λόγος που θέλουμε τον Chris Evans να γυρίσει, είναι ότι κανείς δεν νιώθει καλά με την επιλογή του Sam Wilson ως Captain America. Πέρα από το γεγονός ότι ο Falcon είναι από τους χειρότερους ήρωες που έχει γράψει ποτέ η Marvel, το να παίρνει τον πυρσό από τον Steve Rodgers, θυμίζει την εποχή που ο Jordan Henderson ονομάστηκε αρχηγός στη Liverpool μετά τον Steven Gerrard. Επειδή λοιπόν ξέρουμε καλά από άμπαλους, ο κόσμος ήδη δεν έχει πάρει με καλό μάτι αυτή την κίνηση, χώρια του ότι ο Anthony Mackie είναι ενδεχομένως από τους μεγαλύτερους γκαντέμηδες ηθοποιούς – εκτός και από ατάλαντος. Πέρασε και δεν άγγιξε στο Twisted Metal, δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του στο Outside the Wire και κυριολεκτικά κατέστρεψε την σειρά του Altered Carbon. Δεν ξέρουμε ποιος έπεισε αυτό το παιδί να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά η ταινία Captain America που ετοιμάζεται με τον ίδιο πρωταγωνιστή το 2025, είναι από εκείνες που κανείς δεν ανυπομονεί να δει.

Εν ολίγοις; Θέλουμε πίσω τον Chris Evans της καρδιάς μας, σε έναν από τους καλύτερους ρόλους που έπαιξε ποτέ. Γιατί ξέρουμε ότι μπορεί. Γιατί μας έλειψε. Γιατί Marvel χωρίς Steve Rodgers απλά δεν είναι Marvel.

 

 

Με το καλό να μας έρθει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved