Η Amber Abara μας έκανε να κλείσουμε άμεσα εισιτήρια για τη Χαβάη

Η Χαβανέζα καλλονή μας μαθαίνει πως να λέμε σωστά το aloha.

Το ανερχόμενο μοντέλο εσωρούχων και μαγιό μας ανάβει φωτιές με μια νέα φωτογράφιση.

Πείτε aloha στην Amber Abara. Το μοντέλο/ηθοποιός από την Οάχου της Χαβάης ποζάρει mε επιλεγμένα κομμάτια από τη συλλογή εσωρούχων Goddess της DNS Wear σε αυτές τις αποκλειστικές εικόνες που φωτογραφίζει ο φωτογράφος μόδας Rutvik Katuri.

Η Abara έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό έργο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι απασχολημένη με προπτυχιακές σπουδές στο μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης στο Manoa.

 

 

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν Μία εμφάνιση στο Harper's Bazaar Vietnam, το εξώφυλλο του περιοδικού Gmaro και μια καμπάνια για το περιοδικό μόδας και πολιτισμού των Φιλιππίνων Pinay που εμφανίστηκε σε διαφημιστικό πίνακα της Times Square.

 

 

Έχει επίσης αποκτήσει δευτερεύοντες ρόλους στο The White Lotus του HBO και στο NCIS Hawaii, μαζί με έναν επερχόμενο ρόλο στην ταινία Paradise City σε σκηνοθεσία του Chuck Russell.

Η ταινία δράσης θα φέρει κοντά τον Μπρους Γουίλις και τον Τζον Τραβόλτα για πρώτη φορά μετά το Pulp Fiction του Κουέντιν Ταραντίνο σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Δες εδώ μερικές στιγμές από τις πιο γνωστές της φωτογραφήσεις: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved