Έσκασε η κοπέλα του Τζαβέλα στο Καραϊσκάκη κι ακόμα τρίζουν τα τσιμέντα…

Ευκαιρία να θυμηθούμε 14 σέξι φωτογραφίες της.

Μάγκες το ομολογώ με τις Wags σε αυτό το site δεν έχω ασχοληθεί πολύ, κι ο βασικός λόγος είναι ότι έγινε καραμέλα και καταιγισμός αυτό το είδος γυναικών τα τελευταία χρόνια. Επειδή δηλαδή είσαι κοπέλα κάποιου ποδοσφαιριστή, εμείς πρέπει να σου δίνουμε περισσότερη σημασία από όλα τα υπόλοιπα κουκλιά που κυκλοφορούν εκεί έξω; Ε, λοιπόν, εγώ αρνούμαι να πειθαρχήσω σε αυτόν τον κανόνα!

pikraki 4

Όμως όλοι οι κανονισμοί έχουν και τις εξαιρέσεις τους. Και μία μικρή παρασπονδία θα την κάνω σήμερα εξαιτίας της Αθηνάς Πικράκη, της κοπέλας του Γιώργου Τζαβέλα, και Μις Ελλάς του 2012. Διότι κάτι τέτοιες εμφανίσεις, όπως αυτήν που έκανε στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο στο «Καραισκάκη» (σημείωση: το ξέρω ότι το σωστό είναι «Καραϊσκάκης» αλλά αρνούμαι να πειθαρχήσω και σε ΑΥΤΟΝ τον κανόνα), καλό είναι να γίνονται.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το κορίτσι δεν έκανε κάτι. Απλά εμφανίστηκε όσο πιο απλό γίνεται στο γήπεδο. Είναι όμως τέτοιου υψηλού επιπέδου η ομορφιά της που δεν χρειάζεται πολλά πολλά. Με τέτοια μάτια πας μπροστά!

Απλά μου έδωσε ευκαιρία η Κρητικοπούλα για να θυμηθούμε κάποιες πιο σέξι στιγμές της…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved