Η εποχή του Netflix στο WWE έχει αρχίσει εδώ και λίγους μήνες και όπως ήταν λογικό, όλα τα διαθέσιμα αστέρια θα δήλωναν παρών. Από το περσινό Wrestlemania, όπου οι σεναριογράφοι έδειξαν πόσο σπουδαία φαντασία είχαν, μάλλον φέτος άξιζαν... Όσκαρ με το σενάριο που έγραψαν.
Το main event του Wrestlemania 40 είχε όλη τη σύγχρονη ιστορία του WWE
Με τον Cody Rhodes να παραμένει Undisputed Champion, τον Roman Reigns να κάνει ένα διάλειμμα, τους CM Punk και Seth Rollins να αναμένεται να πλακωθούν στο Wrestlemania 41, και τον «The Rock» Dwayne Johnson να επιστρέφει και πάλι ως Final Boss ή απλά σαν κακός στην ιστορία, ήρθε μία εκδοχή που λίγοι περιμέναμε.
Ο John Cena, o κατά πολλούς κορυφαίος wrestler της εικοσαετίας έχει δηλώσει ότι διανύει τις τελευταίες του μέρες στο WWE για αυτό και επέστρεψε πρόσφατα για να πετύχει τον απόλυτο σκοπό του: να πάρει έναν ακόμα Παγκόσμιο Τίτλο και να φτάσει τους 17 στην καριέρα του, ο μόνος που θα το έχει πετύχει στην ιστορία.
Και στο πρόσφατο Pay Per View του WWE, Elimination Chamber επιβεβαίωσε ότι αυτό το Wrestlemania, όχι απλά θα τον έχει στην κάρτα των αγώνων, αλλά θα τον τοποθετήσει στο main event της βραδιάς. Με τη νίκη του μέσα στην κλούβα του Elimination Chamber, ήταν ο μεγάλος νικητής ανάμεσα στους Drew McIntyre, Seth Rollins, Damien Priest, CM Punk και Logan Paul, κέρδισε το δικαίωμα να αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή Cody Rhodes στο Wrestlemania, στο απόλυτο dream match.
Και αυτό δεν το λέμε μόνο από άποψη ονομάτων αλλά και εκείνη της ίντριγκας. Βλέπετε ο «The Rock» Dwayne Johnson που έχει από πέρσι παρτίδες με τον Rhodes, ζήτησε από τον πρωταθλητή να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αλλά αυτό που εισέπραξε ήταν ένα μεγάλο «όχι» μπροστά στον John Cena, λίγα λεπτά αφού είχε πάρει τη μεγάλη νίκη του.
Μόνο που αυτό που ακολούθησε δύσκολα θα ξεχαστεί
Ο Cena, βρίσκεται στο WWE από το 2002 και από τα τέλη του 2003 έχει κάνει καριέρα ως από τους αγαπημένους του κοινού και καθόλου ως «κακός». Μάλλον, το «ποτέ δεν είναι αργά» είχε ισχύ και για τον G.O.A.T. με τον Cena να «ξεπουλιέται» στο φινάλε της καριέρας του, κάνοντας επίθεση στον Rhodes για να σοκάρει τους φιλάθλους που βρίσκονταν στην αρένα.
Με τον Cena να γίνεται «κακός» για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώνοντας δυνάμεις με τον εξίσου «κακό» Dwayne The Rock Johnson, το WWE βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να στρέψει τα βλέμματα προς τα πάνω του.
Το Wrestlemania 41 (19-20 Απριλίου) έχει αποκτήσει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον με το ματς Rhodes-Cena, όπως και κάθε Raw ή Smackdown μέχρι τότε. Και θα τα βλέπουμε όλα στο Netflix.