ΙΝΤΙΜΕ Παναθηναϊκός: Νίκη πάση θυσία με Τσέλσι ή το μυαλό στον Άρη;

Τελικά τι έχει περισσότερη σημασία για την ομάδα του Αλόνσο; Η Τσέλσι ή ο Άρης; Ακούμε γνώμες.

Πριν ακούσουμε τα «Παναθηναϊκός είμαστε, πάμε πάντα για την νίκη» ας προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αντικειμενικοί επί του θέματος. Ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την Τσέλσι και 60 χιλιάδες κόσμος θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa Conference League.

Όπως έγινε και με τη Λανς.

Η αναμέτρηση σαφώς και είναι γιορτή -πόσες φορές βλέπεις την Τσέλσι στα μέρη μας- την ίδια ώρα όμως είναι επιτακτικό και ένα καλό αποτέλεσμα καθώς το στραβοπάτημα την πρώτη αγωνιστική με την Μπάνια Λούκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια άλλης απώλειας βαθμών.

 

 

Υπό νορμάλ συνθήκες όλοι θα περιμέναμε από τον Αλόνσο να βάλει τα «βαριά» του χαρτιά στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Τσέλσι, έτσι όμως όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον φετινό Παναθηναϊκό αφήνονται και υπόνοιες ότι μπορεί να γίνει ένα μικρό ροτέισον προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το ματς do or die της Κυριακής κόντρα στον Άρη για την Super League.

Οι γκέλες των μεγάλων κάνουν πάντα καλό στη Super League

Τι είναι πιο σημαντικό από τα δύο;

Με απόλυτο σεβασμό προς τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης αλλά τα μεγέθη Τσέλσι και Άρης είναι εντελώς διαφορετικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» βλέπουν το ματς με τους «μπλε» ως «ο θάνατός σου η ζωή μου», σε αντίθεση με το παιχνίδι πρωταθλήματος που εννοείται άλλη μια απώλεια θα επαναφέρει την γκρίνια που έδειξε να απομακρύνεται μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ.

 

 

Τι είναι πιο σημαντικό τελικά; Ο προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, έχει αποδείξει ότι δεν τρελαίνεται να γεμίζει με βασικούς παίκτες την ενδεκάδα του στο Europa Conference League, βρίσκοντας μια ευχάριστη ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πάρει το αποψινό παιχνίδι στα σοβαρά.

Το θέμα είναι βέβαια ο Παναθηναϊκός τι θα κάνει. Θα παίζει με το μυαλό στον Άρη ή μια πειστική εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι είναι η αφετηρία για να ξεκινήσει η αντεπίθεση; Απόψε 19:45 στο ΟΑΚΑ θα ξέρουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved