Assosiated Press Ρεκόρ «τούβλου» και επίσημα από τον LeBron James

Ο «Βασιλιάς» έγραψε ιστορία με το like father, like son πλάι στον Bronny, έκανε όμως και ένα ρεκόρ που δεν θα ήθελε στην «τροπαιοθήκη» του.

Ιστορία γράφτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ΝΒΑ, και συγκεκριμένα στο ματς Λέικερς-Τίμπεργουλβς στην Crypto.com Arena.

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Σέλτικς έδειξαν σε όλους ποιο είναι το αφεντικό.

Νόμιζες ότι θα σου λέγαμε για τον πρώτο γιο και πατέρα που έπαιξαν μαζί στην ίδια ομάδα; Α ναι, έγινε και αυτό. Bronny και LeBron James έπαιξαν πλάι-πλάι και γράφτηκαν στο βιβλίο της ιστορίας, μαζί με τη νίκη των Λέικερς χάρη στον επιβλητικό Άντονι Ντέιβις των 36 πόντων.

 

 

14,482 «τούβλα» and counting…

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και ένας από τους κορυφαίους ever, έχει και την ευτυχία να είναι ο παίκτης με τα περισσότερα άστοχα σουτ στην ιστορία της λίγκας.

H στιγμή που ο LeBron James φρικάρει που είναι ο γηραιότερος ΝΒΑερ

Συγκεκριμένα, πέρασε τον «προκάτοχό» του, Kobe Bryant με 14,482, δημιουργώντας πολλά ευφάνταστα meme και ψευδώνυμα, όπως «LeBrick» James και άλλα παρόμοια.

 

 

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, ακόμα και οι haters, δεν μπορείς να του προσάψεις τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που χρειάστηκε 22 ολόκληρες σεζόν για να καταφέρει all-time ρεκόρ «τούβλου» στην καριέρα του. Στην τελική, είναι πρώτος σκόρερ ever.

Ποιος να του πει τι;

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved